-
Re: nadohrana zlicicom
ja ti samo mogu reci zasto smo mi koristili bocicu umjesto zlicice, sprice, odnosno one posebne salice (imam sve to doma, da ne bi bilo zabune)
beba treba piti mlijeko odredjene temperature i kad beba mora u sebe unijeti vise hrane a beba je gladna to sa zlicicom traje beskrajno a nemres ti bas bebi objasniti da bude strpljiva i da licka to mlijeko mal po malo, naime male bebe zbog gag efekta guraju iz usta van strane predmete i kad piju mlijeko iz zlicice ili salice oni ti mlijeko lickaju jezikom ko mace, i to stvarno TRAJE i bebi ide na zivce sto nemre dobit svoju papicu kak spada
hranjenje formulom (ono sto su mi rekli na laktaciji, a jos sam poslje citala kojesta) treba se raditi takodjer na zahtjev, ne prema rasporedu. drugi dio price o formuli jos kaze da ako sljedis upute na pakiranju, trebao bi u malu bebu natiskati stvarno ogromnu kolicinu mljeka a bebin zeludac je velicine bebine sake. pa sad ti naguraj u bebu 200 ml kao sto pise... mislim da se time stvara navika na osjecaj sitosti, odnosno prepunjenosti i stvara losu naviku za kasnije i mislim da je put u obzderavanje i u daljem zivotu
sebastian je trebao 3 tjedna da se vrati na porodjajnu tezinu i kao prvi mjesec je zapravo dobio mozda nekih 200 grama
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma