ja ti samo mogu reci zasto smo mi koristili bocicu umjesto zlicice, sprice, odnosno one posebne salice (imam sve to doma, da ne bi bilo zabune)

beba treba piti mlijeko odredjene temperature i kad beba mora u sebe unijeti vise hrane a beba je gladna to sa zlicicom traje beskrajno a nemres ti bas bebi objasniti da bude strpljiva i da licka to mlijeko mal po malo, naime male bebe zbog gag efekta guraju iz usta van strane predmete i kad piju mlijeko iz zlicice ili salice oni ti mlijeko lickaju jezikom ko mace, i to stvarno TRAJE i bebi ide na zivce sto nemre dobit svoju papicu kak spada

hranjenje formulom (ono sto su mi rekli na laktaciji, a jos sam poslje citala kojesta) treba se raditi takodjer na zahtjev, ne prema rasporedu. drugi dio price o formuli jos kaze da ako sljedis upute na pakiranju, trebao bi u malu bebu natiskati stvarno ogromnu kolicinu mljeka a bebin zeludac je velicine bebine sake. pa sad ti naguraj u bebu 200 ml kao sto pise... mislim da se time stvara navika na osjecaj sitosti, odnosno prepunjenosti i stvara losu naviku za kasnije i mislim da je put u obzderavanje i u daljem zivotu

sebastian je trebao 3 tjedna da se vrati na porodjajnu tezinu i kao prvi mjesec je zapravo dobio mozda nekih 200 grama