Bože čuvaj malog anđela i daj majčici snagu za dalje![]()
Pretužno...![]()
Prestrašna tragedija![]()
Strašno, jadna, jadna žena kako sad dalje, želim joj svu snagu ovog svijeta![]()
Pročitala sam negdje da je studeni mjesec u kojem se posebno velika pažnja posvećuje upravo djeci, i pomislila da je ovo najtužniji studeni koji pamtim, jer nema dana da na vijestima ne vele kako je neko dijete poginulo ili ostalo siroče. Novine više niti ne želim čitati.
Neka vječna svjetlost svijetli Bartolu, Tomici i ostalim malim anđelima, a majkama i očevima nek je sva snaga svijeta da to prebrode (iako bih se ja odmah ubila).
Prepretužno![]()
[quote="Leina mama"]Pročitala sam negdje da je studeni mjesec u kojem se posebno velika pažnja posvećuje upravo djeci, i pomislila da je ovo najtužniji studeni koji pamtim, jer nema dana da na vijestima ne vele kako je neko dijete poginulo ili ostalo siroče. Novine više niti ne želim čitati.
Neka vječna svjetlost svijetli Bartolu, Tomici i ostalim malim anđelimaquote]
![]()
![]()
![]()
![]()
Mami Ivani želim nadljudske količine snage da to prebrodi, da se NIKADA ne pita zašto je ona to zaslužila, jer nije, želim da svi njeni prijatelji budu uz nju i pokažu joj što je prijateljstvo, ljubav, ljudskost i dobrota i želim joj da na koncu nađe još sreće u životu..
Malenom Bartolu i tati, čuvali vas anđeli nebeski....![]()
prituzno...![]()
odkad sam cula , stalno mislim na tu zenu... molimo se za nju.![]()
prituzno...![]()
odkad sam cula , stalno mislim na tu zenu... molimo se za nju.![]()
Točno tako i ja mislim ali mi suze smetaju da napišem. O, Bože...Romy prvotno napisa
Jedan tren imas sve i cijeli svijet je tvoj, drugi tren ostajes sam i slomljenog srca.... Puno, puno snage i utjehe zelim toj mami i supruzi, a nama svima da uzivamo u tome sto imamo.![]()
![]()
![]()
Prestrasno.
Boze, daj snage mami za dalje ... za ovakvu tragediju rijeci su nedovoljne...![]()
![]()