Pokazuje rezultate 1 do 13 od 13

Tema: Kako oprati fleke od voća?!?

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    momtobe avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno Kako oprati fleke od voća?!?

Otkako smo počeli dohranu, robica je živi užas, jer nikakav partihlić ne može spriječiti moju Hanu da se zafleka od glave do pete (ili je možda problem u mami koja ju hrani?).
    Jabuka, kruška, mrkva- kako se to može oprat? Vanish ne funkcionira.

Datum pristupanja
    Apr 2006

Početno

Ja imam Vanish sprej koji pospricam po fleki za sada fumkcionira. . . mada kod nas kasice uglavnom zavrse samo na slinceku. . . mozda ima malo i do mame , jer kad moja mama ili MM hrane Emu, uredno je puno zamusanija. . . a i nije svako dijete isto

Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

Meni Vanish sprej prije izjede ruke nego što skine fleke - do sada mi se najbolje pokazalo istrljati fleku Aiax sapunom pod vrućom vodom, pustiti da malo odstoji i onda oprati u mašini.

momtobe avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

Citiraj nela prvotno napisa
    Meni Vanish sprej prije izjede ruke nego što skine fleke - do sada mi se najbolje pokazalo istrljati fleku Aiax sapunom pod vrućom vodom, pustiti da malo odstoji i onda oprati u mašini.
    I operu se fleke, ili onak na pola?

Zdenka2 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Meni se to nikada nije do kraja opralo. Pomagali smo se babajolima, što većima i uglavnom od frotira koje sam bacala kad bi postali previše flekavi. Malo više sam se trudila oko majica koje je nosio u vrtić i redovito se vraćao s tragovima ručka. Ako se baš nije dalo skinuti škartirala sam majice. Ne smeta mi da se dijete zaprlja u vrtiću ili bilo gdje, ali mi smeta da iz kuće krene zaflekano. Odabir odjeće olakšava taj problem - mora biti od materijala koji se lako pere. Moj M. zato nema vunene vestice (a ionako ih ne bi htio).

Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

Mi smo imali samo pamucne stvari - flekale su se (uz nasu pomoc) turbo frekvencijom. Ja bih sve flekave stvari stavljala u ves masinu i na pred-pranje sa varikinom. Skinu se sve organske fleke. Istina neke vrste pamula promijene malo boju pa plava majica postane zelenkasta ali meni to nije smetalo. Vise su mi smetala fleke.

momtobe avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

Lejla, probat ću s varikinom. Užasno mi smetaju te fleke, a vidim da malo pomalo sva robica postaje flekava.... Ima li još neko ideju?

ms. ivy avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

momtobe, pretražnik mi je izbacio dva topica indikativnog naslova Mrlje od voća i Fleke od voća.

Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

dr.Beckmann je meni super! Prije stavljanja robe na pranje samo stavim na fleku

Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

recept moje bake:
    svjezu fleku od voca natopiti mlijekom,dobro protrljati,navece jos jednom natopiti fleku mlijekom,ostaviti preko noci i sutradan normalno oprati u masini.

Leina mama avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Citiraj ciciban prvotno napisa
    recept moje bake:
    svjezu fleku od voca natopiti mlijekom,dobro protrljati,navece jos jednom natopiti fleku mlijekom,ostaviti preko noci i sutradan normalno oprati u masini.
    Ovo potpisujem - to je stari recept.

Meni je dobar tekući Vanish, al se treba pridržavati uputa (ono da ga treba stavit na mrlju i dodati deterdžentu), a dobar mi je i Viava spray.

Osim toga, postoje partikle od PVC-a, koje se navuku preko glave i velike su ko i dijete - kao školske kute - pa je onda manja vjerojatnost da se dijete zaprlja (osim po rukavima). Upravo sam u katalogu od Getroa koji sam dobila u sandučić vidjela takve po 5 kuna i 39 lipa (!).

momtobe avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

Idem onda u Getro po slinček, baš takvo nešto nam treba.

Ivy, moja isprika, bila lijena sam kopati po pretražniku.

Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

Citiraj momtobe prvotno napisa
    Citiraj nela prvotno napisa
    I operu se fleke, ili onak na pola?
    onak na pola ja ne računam za oprano.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •