Meni je mlijeko od MŽ super :D
Samo iz obzira prema malcu dobijem ga samo povremeno i vrlo, vrlo malo.
Eh sad, ima i suprotnih mišljenja koja neću elaborirati.
Niste probali svoje mlijeko :shock:
No, što čekate 8)
Meni je mlijeko od MŽ super :D
Samo iz obzira prema malcu dobijem ga samo povremeno i vrlo, vrlo malo.
Eh sad, ima i suprotnih mišljenja koja neću elaborirati.
Niste probali svoje mlijeko :shock:
No, što čekate 8)
Ja jesam. Okus, hmm...nesto onako vodenasto, bljutkasto slatkasto....Bilo mi je glupo sto sam ja, u momentu kad sam probala, skontala da odmah usporedjujem okus sa kravljim![]()
preslatko mi na okus, to me iznenadilo.....
a mm nikako ne mogu nagovoriti da ga proba :?
kad pitam mislava kakvo je mlijeko, on kaze mmmmm super:D
cek, cek, jel ono samaritanka pisala ko je popila casu svog mlijeka na poslovnom sastnku?![]()
Mislim da jeste. Da je ono fino pijuckala. :D
mm se nije svidjelo. meni je super, pa normalno kad je moje. dečki bi se potukli oko toga ko bi popio da se sad izdojim :D
Okus - tako tako. Ali mi cice mirišu na sladoled![]()
slatkasto. al sam probala samo ono prvo, vodenastije, sladje. onog zadnjeg mi ne ostane ni za probat:D
mm-u isto ok.
ida je prvo govorila (kad se noa rodio) da joj je bljak, evo je bas prije pol sata probala (strcnula sam joj u usta) i kaze da je dobro :D
Meni je prefino. Lagano, slatko...
MM neće probati.
Ali, kad se odmrzne ima neki čudan miris...Emi nije smetalo.
mi ga već neko vrijeme nemamo, ali bilo mi je super....slatkasto i fino
i MM se svidilo
Meni je preeeeeeeeeefino slatkasto i lagano...neusporedivo bolje od kravljeg...mljac, mljac :D
Ali moram reći da sam osjetila lagan osjećaj krivnje kad sam ga probala, kao da ne bi trebala, a gospon otac neće ni za živu glavu![]()
..nemam pojma, valjda je majka priroda to tako uredila kako ne bi očevi pohrdali ono kaj treba bit samo za bebu :wink: :D
Davore izrode jedan, otkidaš djetetu od usta![]()
![]()
![]()
joj jako je fino, slatkasto i fino mirisi, podsjeca me na soya milk s vanilijom!! i jos onak nekako mlako, nije ni cudo da su bebe lude za mlijekom iz mamine cice![/b]
Da, i meni isto ima neki vanilija miris...![]()
meni fino i slatko![]()
samo što nemam prilike da ga probavam jer to moj bucko uredno pocica (neka neka, ne treba mami nego njemu)
MM neće probati :?
Meni je bas zakon a MD ga nece probati, vec sam ga mislila :cekic: no posto vidim da nisam jedina - pa aj preci cu preko tog....
Nemam pojma jer nisam probala... nekak ne mogu![]()
Al je zato MMu super (jednom sam mu napravila kraš-express s izdojenim mlijekom :D - sam je htio), a probale su i neke moje frendice :D :D :D
zrinka prvotno napisa
zorana prvotno napisa
![]()
![]()
![]()
Klari se jako svidio Hannin kolostrum kad sam se prvih dana povremeno malo izdajala jer su mi cice bile pretvrde, popila bi na iskap 8) .
MMu se isto sviđa okus, ali on bi direktno iz cice:D ...a meni je isto fino ali ako je friško
, fakat odmrznuto ima drugačiji, intenzivniji miris i okus.
A vidite sirenu, ona citavi komsiluk napaja :D :D :D
A ne, nikad, ne bi ja :wink:kloklo prvotno napisa
Zapravo sam do sada dobio probati jedino što se zateklo u izdajalici kad smo imali "manevre", a otkad MŽ redovito mlati jogurt se to baš niti ne događa.
Inače mi je okus nekako "orašast", nešto kao sladoled od lješnjaka ili badema![]()
Meni je moje mlijeko super. Kad si iznerviram želudac uvijek popijem malo i odmah se želudac smiri.
Ajme, mene je sve sram, ali ja se nikako ne mogu prisiliti da probam i jednu kap![]()
Pitala sam MM jel ga interesira kakvog je okusa, a on je složio facu :? , al je zato priznao da neki muževi pomažu ženama kod izdajanja (onako momačkog) zbog mastitisa i sl. i kad bi bilo potrebno, on bi se žrtvovao :wink:
Nekada davno dok su sva djeca dojila jedna mama ponudi svom sinu malo kravljeg mlijeka. On to proba, onjuši, proba mali gutljaj i kaže: Kakve su ovo gluposti, samo iz sike je najbolje! Mamino je najbolje!
Od tada pa do dana današnjeg zadrža se ta famozna rečenica u malo izmjenjenom obliku.
Možete korigirati i dodavati za jednu malo dužu priču!
priča prebačena na novi topic:
http://www.roda.hr/rodaphpBB2/viewtopic.php?t=5099
Ja kao i sunčica.Nemam nikakvu volju da probam.
MM nije ni tražio a i da je ne bih mu dala![]()
Ne mogu probati, jednostavno ne mogu. Ni MM.
Leda kaze da joj je kakao ljepsi, ali ipak hoce siku.![]()
Ne mogu probati, jednostavno ne mogu
hihihihihi