Pokazuje rezultate 1 do 10 od 10

Tema: ergometrin hitno

dorotea24 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno ergometrin hitno

Cure prošla sam jednu groznu i stravičnu kiretažu nakon kiretaže i moram piti ergometrin za koji u uputstvima piše da kod dojenčadi može izazvati znakove trovanja. Doktor koji mi je prepisao tablete zna da dojim, a zvala sam i bolnicu nakon što sam to pročitala pa su mi rekli da nema nikakve opasnosti za bebu i da su oni to u rodilištu dijelili šakom i kapom ženama nakon poroda no mene je svejedno strah za bebu. Molim vas iskustva vas koje ste ga pile. Poludila bih da moram na još jednu kiretažu!

Datum pristupanja
    Nov 2005
    6,841

dorotea24 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

hvala iskreno vidjela sam taj topic, ali sam mislila da bi mi se moglo javiti nekoliko mama koje su dojile i pile ergomitrin jer sam ja čekala do danas da počnem piti i sada ga dojim, gledam u te tablete i doslovno mi je muka znam da moram piti jel bi mogla završiti na trećoj kiretaži u zadnjih 6 tjedana, a ne želim naštetiti svom malom zlatu. molim vas zar nitko nije pio?

vanjci avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2004

Početno

ja sam pila u rodilistu. i dojila.

Osoblje foruma emily avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj vanjci prvotno napisa
    ja sam pila u rodilistu. i dojila.
    i ja
    3 dana injekcije (3 puta dnevno) i jos 4 dana ako se dobro sjecam tablete ergometrina

dorotea24 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

Joj cure hvala vam puno cijelu noć sam se grizla zbog tih tableta. popila sam i nadam se da će imati svrhu

Barbi avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

I ja pila u rodilištu i dojila. I 6 tjedana nakon poroda završila na kiretaži zbog zaostalog komada posteljice i opet ga pila i dojila.

Gemini avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2006

Početno

i ja pila u rodilištu i dojila

Dia avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

i ja sam ga pila u rodilistu...koliko znam svi ga dobiju

dorotea24 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

zvala sam svoju pedijatricu i ona je rekla da mu dam adaptirano i izdajam se dok ne popijem tablete i bacila me u očaj. onda sam otišla kod svog ginekologa i on je rekao ovako. ne zna se koliko se toga uopće provuče u mlijeko i to sve ovisi koliko će se apsorbirati u stomaku itd. i da bi on mogao imati grčeve, ali ne mora i da ne prestajem dojiti. onda sam pročitala vaše postove i jedan ohrabrujući pp i odlučila da pijem tablete i nastavljam dojiti. možda bolje da nisam čitala uputstva od lijeka, bar mi ne bi grašci znoja curili dok gutam tu tabletu. ne kaže uzalud moja draga kolegica što gluplji seljak veći krumpir

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •