Pokazuje rezultate 1 do 6 od 6

Tema: Usisavač Vorwerk

Datum pristupanja
    May 2006

Početno Usisavač Vorwerk

Imali smo prezentaciju usisavača Vorwerk i izgleda ok, al je dosta skup. Zanima me jeste li zadovoljne (vi koje ga imate, naravno) i koje djelove najviše koristite (budući da ima puno djelova i može se kupit u djelovima)? Je l ga koristite za pranje tepiha?
    Čudno mi je što nam nisu ostavili nikakav cjenik ni prospekt, nego sve "rekla-kazala", pa ne bi bilo zgorega znat je l se da s njima cjenkat 8) ?

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

mama ga ima već dugo...više od 8 godina...i stvarno je super.

Koristimo običan usisivač i nastavak za dubinsko usisavanje + prah za suho pranje tepiha

Irchi avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

Mi smo ga imali jako dugo i stvarno je super. Koristila sam ga samo kao običan usisavač.
    Međutim, s vremenom su se one četkice potpuno potrošile i prilikom jednog ususavanja uletio je neki krupniji komad koji je potrgao ventilator prije motora i Vorwerk je sada gecrk. Otišao motor.
    Neki mi ga je kvazimajstor išao popraviti i sad je negdje sav raskupusan u djelovima. Kasnije mi rekoše da sam trebala reklamirati jer ima doživotnu garanciju. A tko bi sve znao? :/

ms. ivy avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

moja mama je luda za njim već godinama, ali za regularno dnevno usisavanje koristi obični sauger jer joj je vorwerk pretežak.

mislim da je rekla da joj je odličan za tepih.

ja ga posudim pa posaugam madrace, zidove i sl.

Datum pristupanja
    May 2004

Početno

Najbolji usisavač koji sam ikada imala. Ustvari ima ga moja mama, već godinama. Sada je kupila i drugi za vikendicu. Netko je gore spomenuo da je težak, ali ne bih se baš složila s tim. Ima kotačiće pa se vrlo lako upravlja s njim. Dubinski dio za tepihe je strava, a i za pranje. Pere odlično, suho pranje, nema vode pjene, žuljanja....ma super je. Uvijek ga posudim kada imam generalku.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj Kristina30 prvotno napisa
    Dubinski dio za tepihe je strava, a i za pranje. Pere odlično, suho pranje, nema vode pjene, žuljanja....ma super je. Uvijek ga posudim kada imam generalku.
    U potpunosti se slažem.
    A da je težak, je!
    Lako on ide po tepihu, ali je težak sam po sebi.

Anegdotica... Na prezentaciji htjela teta pokazati kako ovaj isti pere tepihe, a moja mama kaže, ma ne znam koliko će se to vidjeti na ovom tepihu, prali smo ga prije 15tak dana. Ali teta se nije dala, posula Kobosanom, i dala se u akciju. Kako se samo moja mama crvenila .

Ne znam šta bih ti rekla koji su nastavci dobri, koji nisu. Predpostavljam da je sve dobro, ali ti trebaš odlučiti što ćeš od toga stvarno koristiti. Za početak bih ti preporučila osnovnu opremu, a kasnije možeš dokupljivati.

Stvarno je super, i ja se baš spremam ovih dana, prije nego rodim, otići kod mame po njega i napraviti generalku kući!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •