Pokazuje rezultate 1 do 8 od 8

Tema: Problem sa kosom...

Marko_zgbb

Početno Problem sa kosom...

Imam problem...neznam vise sta cu sa svojom kosom...Ne volim kratke frizure...stoga furam malo duze od krace! 8)
    Eh...ne kuzim svoju kosu...vec sam se tri puta sisao i nikad zadovoljan...zadovoljan sam kad me osisa...sve super izgleda...al nakon drugog dana...il se kosa skovrca nekak...nekad je duza...stvarno ne kuzim...
    A mozda sam cak kako kazu drugi PREopterecen frizurom...stvarno neznam vise...

Imate neki savjet?

hvala

AdioMare avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno Re: Problem sa kosom...

Citiraj Marko_zgbb prvotno napisa
    Imate neki savjet? hvala
    Nemam. I kod mene isto tako . Osim što ja furam malo kraće od duže. 8)

Datum pristupanja
    May 2004

Imam problem...neznam vise sta cu sa svojom kosom...Ne volim kratke frizure...stoga furam malo duze od krace! 8)
    Eh...ne kuzim svoju kosu...vec sam se tri puta sisao i nikad zadovoljan...zadovoljan sam kad me osisa...sve super izgleda...al nakon drugog dana...il se kosa skovrca nekak...nekad je duza...stvarno ne kuzim...
    A mozda sam cak kako kazu drugi PREopterecen frizurom...stvarno neznam vise...

Imate neki savjet?

hvala
    Dojdi k meni. Ja ti to sredim na jedan mm i da vidiš kak ti bude dobro stajalo.

AdioMare avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

A šta'š samnom?

Marko_zgbb

Početno

Al ne kuzim...zasto to tako mora bit...Sad planiram opet kod frizera da si skratim...i tako dalje i tako dalje...i uvijek ce biti ista frizura...

Datum pristupanja
    May 2004

Početno

Al ne kuzim...zasto to tako mora bit...Sad planiram opet kod frizera da si skratim...i tako dalje i tako dalje...i uvijek ce biti ista frizura...
    Ti očito voliš frizure koje ne idu uz tvoj tip kose.Frizer ti namjesti frizuru uz pomoć gela, pjene , fena i iskustva i to prvi dan izgleda dobro. Ti odabranu frizuru očito ne znaš održavati, a struktura kose ti nije takva da bi se frizura održavala sama. Ne razumijem zašto se ne konzultiraš sa frizerom o tome što i kako hoćeš, objasni mu probleme sa održavanjem i poslušaj njegov savjet, umjesto da stalno furaš po svome.

AdioMare avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Koja tuga ... iz svakog posta izbija sve jača...
    A da pustiš kosu, Marko? Ili da pustiš šalu na stranu?

Marko_zgbb

Početno

Citiraj brigita2 prvotno napisa
    Ti očito voliš frizure koje ne idu uz tvoj tip kose.Frizer ti namjesti frizuru uz pomoć gela, pjene , fena i iskustva i to prvi dan izgleda dobro. Ti odabranu frizuru očito ne znaš održavati, a struktura kose ti nije takva da bi se frizura održavala sama. Ne razumijem zašto se ne konzultiraš sa frizerom o tome što i kako hoćeš, objasni mu probleme sa održavanjem i poslušaj njegov savjet, umjesto da stalno furaš po svome.
    Ok...hvala!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •