Pokazuje rezultate 1 do 4 od 4

Tema: PP sa isofiksom se njiše

linolina avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno PP sa isofiksom se njiše

Imamo PP autosjedalicu sa isofoxom koji je kompatibilan za prve dvije kategorije, dakle, sada je koristimo za ovu do 18 kg.
    Nisam stigla nikako na Rodin pregled u Split (uvijek se nađem u krivom gradu), ali ne znam je li normalno da ta as toloko ima lufta!!
    Nekidan sam u u tuđem autu vidjela as bez isofixa-i skroz je pričvršćena-tek mi kje tad sinulo da naša ne bi tako smjela klapati!
    Kupili smo taj isofix-i zbog njega opet kupovali PP (iako mi nije odgovarao), a nemam mira-nikako mi nije jasno da se to smije toliko njihati
    (ona šipka koja ide do poda-nekako mi je to bezveze pričvršćeno, a sama as je u smjeru naprijed-nazad još o.k., ali lijevo desno se skroz miče. Ne znam što smo uopće mogli pogriješiti (nema tu neke filozofije kad je isofix u pitanju, sve je novo montirano, auto yaris noviji, čak imaju ono zeleno kad se o.k. montira).
    Jednostavno, miče se lijevo-desno previše, a čak se i poduže u zrak as bez problema). Smije li se sjedalica uhvatiti i pojasevima uz isofix?

Osoblje foruma rahela avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

pretpostavljam da su isofix kukice dobro sjele s obje strane, pa neću postavljati to pitanje
    koliko točno se miče lijevo-desno? centimetar do dva ne bi trebao biti neki problem i ne utječe na sigurnost
    noga od sjedalice ne mora biti do poda, ona služi tome da ako dođe do sudara, da se sjedalica ne "zavrti", tj. da naslon sjedalice ne ode naprijed, nego noga sprečava rotaciju
    što se tiče remena i isofixa istovremeno, pogledaj u upute, ali većina proizvođača preporuča ili jedno ili drugo - provjeri u uputama kako je sa vašom
    ako ti se i dalje čini nesigurno, možda da probaš vezati sjedalicu samo pojasom od auta
    postoji li ikakva mogućnost da dođeš na pregled u Zagreb kad bude?

lukab avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

mi imamo PP 9-18kg sa isofixom i isto nam se njihala dok ju nismo skroz rastavili, izvadili isofix i sve namontirali ispocetka: prvo namontiras isofix (kukice), stavis sjedalicu, sve skupa gurnes u sic da sjedne... tek onda namjestis nogu...
    svaki put kad smo je vadili smo morali odmontirat i isofix i sve ispocetka, svaki put je upalilo
    i sad ne mrda ni pol cm
    prije smo micali samo sjedalicu a isofix samo malo izvukli tek toliko, ali ocito ne pali

linolina avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Rahela, nažalost, ne mogu baš do ZG, pogotovo ne sa as...Miče se previše, fakat previše.
    Lukab-zanimljivo je da imamo isti model, prosljedit ću mužu...
    Ukoliko još netko ima ovu as i isofix, nek javi...
    Hvala, žene!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •