Mila, sve mi, mame, smo izgubile puno od svoje slobode. Ali istovremeno smo i puno toga dobile. Vjerujem da se ponekad osjećaš kao stroj za dojenje. I vjerujem da ti treba mali ispušni ventil. Ti si ga u svojem postu sažela u svojem zadnjem poroku..cigareti. Jednoj stvari koju ti bebica još nije uzela. Ajde pročitaj tu rečenicu još jednom.... :/

I kreni s druge strane....treba ti ispušni ventil. Ok, odi sa društvom malo van. Kreni sa nekakvim sportom. Priušti si dnevno barem 1 sat samo za sebe. I biti će ti lakše sa bebom.
Moraš naći načina kako da zadovoljiš i sebe. Jer što je dijete starije, ono je zahtjevnije. Ako sad misliš da ćeš imati više vremena za sebe, kad dijete malo poraste...mislim da se varaš. Što je veće, svijesnije svijeta oko sobe, to će i tebe više trebati. Kada počneš raditi, doći ćeš doma i tvoja Ana će te jedva dočekati na vratima...da se samo njoj posvetiš. I tako će biti dok ne ode spavati. I onda ćeš shvatiti da je već 22 sata, a ti ništa nisi napravila....začarani krug.

Stoga, ponovo...pokreni se. Nađi svoj ispušni ventil. Ali ne u cigareti. Govorim ti to kao bivši strastveni pušač. Ako se ne možeš odreći te 2-3 cigarete dnevno, onda barem koristi one tanke cigarete..i ne uvlači dim, nego pučkaj...brzo će ti dosaditi.....

I imaš li nekog kome se možeš izjadati i tko te razumije? Imaš koju frendicu sa bebom koja je otprilike kao i tvoja? Vjeruj mi, pomaže...