-
Baby/child friendly kvart?
Ako tako nešto postoji 8) , naravno...
Naime, živimo u samom centru Zagreba (Zvonimirova, i to na križanju sa Šubićevom - po mom skromnom sudu najružnija i jaaako bučna ulica u gradu), opis : dvije tramvajske pruge, četiri prometne trake, kamo god se okreneš sve neke turobne boje i nikakve fasade, odnosno fasade koje su bile požmarene još za vrijeme AVNOJ-a, malo, ako i imalo zelenila, kako izađeš kroz vrata nabasaš na cestu...drugi element jednadžbe jest što mi se nikako ne sviđa da mi dijete jednog dana nema gdje voziti bicikl, da ga ni u ludilu ne mogu samoga pustiti van, a na kraju krajeva da se nema ni s kime družiti obzirom da ovdje nema puno djece (što se s mojom vizijom lijepog djetinjstva kosi, jer sama sama imala takvo, u Opatiji, mirnom, prelijepom gradiću, punom zelenila, prijatelja, topline i svega)...
O preseljenju razmišljamo već neko vrijeme, ali još nismo "uglavili" na koju bismo lokaciju pikirali. Pa, pucajte...
I zna li možda netko (koji se, primjerice time bavi) po kojoj se cijeni prodaju kvadrati u ovom dijelu grada?
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma