Stranica 6 od 6 PrviPrvi ... 456
Pokazuje rezultate 251 do 282 od 282

Tema: Vrijeme je da prestanete pušiti

Suncem.m. avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

Citiraj AdioMare prvotno napisa
    Čovječe, pa gdje ja živim?!?!?!?

Ženo, pa ti ne da ne pušiš, već čekaš bebu?!

:D ja ne mogu drugo nego skakati od sreće!!!
    Tek sada kad sam ovo pročitala ko da me udrilo u glavu.
    :shock: pa ja stvarno čekam bebu .
    Kako mi to čudno zvuči. Čudno i prekrasno

alkemicar avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Shanti
    možeš ti to

Evo sam ja već 10 dana na 2 (nekad 3 na dan)
    A pušač sam već 15 godina
    Nije lako ali moram
    Želim da moja beba koja će jednog dana sigurno doći, dođe u zdravo i mirišljavo okruženje

možemo mi to

Pinky avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

sunce m.m. !!!! OD SRCA CESTITAM!!!

ja cirnem tu i tamo, al ocito nisam otkad si ostala trudna.

BAS SAM SRETNA!!

sad se ti sigurno pitas - koja je ova. to je jedna sto te je citala i citala i kojoj si jako draga

pupeta avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

ne pusim vec 3 i pol mjeseca
    bilo mi je grozno prva 3 tjedna a kasnije podnosljivo,mislim da nama svima je ustvari navika vise drzati i paliti tu cigareto nego udisati je.
    sada kada sam se odvikala da za kavom moram zapaliti zafali mi miris cigarete i zamisljam da ju pusim ali se suzdrzim pocnem raditi nesto drugo ili citati novine i sve ok.
    istina je da malo vise jede i to jede mi se uvjek nesto slatko sto inace dok sam pusila nije bio slucaj :/
    preksinoc sam zapalila cigaretu malo sam se izivcirala bas sam namjerno posegnula za cigaretom,i ispusila sam ih obadvije.
    sljedeci dan sam nastavila s nepusenjem kao da nistq nije bilo
    jednostavno ne zelim vise pusiti samoj sebi govorim,to je fuj,to je fuj...
    mogu biti jaca od te cigarete jer zelim da moja beba dodje na cist teritorij a ne zagadjen,zbog kojega se mozda sve ovo vrijeme nije htjela ni uhvatiti vjerojatno :?

Suncem.m. avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

Citiraj Pinky prvotno napisa
    sunce m.m. !!!! OD SRCA CESTITAM!!!

ja cirnem tu i tamo, al ocito nisam otkad si ostala trudna.

BAS SAM SRETNA!!

sad se ti sigurno pitas - koja je ova. to je jedna sto te je citala i citala i kojoj si jako draga
    Joj, tek sada vidim ovo . Hvala ti draga od srca . Uh, i ja sam presretna.
    A još sam sretnija jer nisam morala prolaziti apstinencijske krize u trudnoći i što moje djete diše svježi zrak .
    pupeta - ja se nadam da uspjevaš ustrajati u svojoj odluci. Samo hrabro.
    Shanti, ide li to lipoto? Ajde, ajde, znam ja da ti to možeš

vjestica avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

moram da se pohvalim da već mjesec dana ne pušim :D
    u zadnjih godinu dana sam pokušavala prestat (i ja i MM, btw i on je prestao)
    smanjujući cigare, uz pomoć flastera i sl, dok ih na kraju nismo oboje bacili
    i puno lakše sam podnjela da ne zapalim nijednu cigaru, nego ono smanjivanje, jer sam tad stalno gledala na sat i kalkulisala
    znam da će trebati vremena dok se moj organizam oporavi od trovanja koje sam mu priuštila, ali ja se već bolje osjećam, jer ne kašljem više noću i ne smrdi mi više stan na cigare
    i udebljala sam se 2 kile i sad se odvikavam od slatkiša

Naomi avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Vjestice, bravo za tebe i TM-a! Cestitam! :D

Indi avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Vještice, jeeeeeeeeeeee :D

Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Evo da se i ja prijavim u Klub Bivših Pušačica

Btw, ovo mi je treći put. Prvi put 8 meseci, drugi put godinu i po, nadam se da će ovaj put biti za stalno, ali se ne opterećujem time...

lunjo

Početno

ja sam zbunjena :?
    vec neko vrijeme sam s vama.pusim kutiju dnevno. i mrzim kad mi nevecer nestane cigareta, ili kad ujutro nemam da zapalim uz kavu. i onda moram ici kupovati. a danas popodne odem i kupim 10 kutija, sto nikada nisam napravila, i mislim se nece mi vise nestati neka se nađe...
    i sada, prvi put procitam sve vezano za ovu temu, sasvim slučajno, jer mi je dosadno, a do sada sam je zaobilazila (namjerno).
    i pitam se da li je sve to neki znak da mi onih 10 kutija i nije trebalo.
    pusim 8 godina i nikada nisam pokusavala prestati. mozda je ovo pravo vrijeme za to :shock:
    nadam se da necu onda nabaciti kilograme na sebe, iovako imam 4-5 viška.

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Nikako da se maknem sa te 2 cigarete dnevno, nikako......

vjestica avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

lunjo i ja sam ovu temu izbjegavala, pa se javim nakon neuspješnog pokušaja, pa je opet izbjegavam
    nekoliko puta sam je pročitala od početka i ova tema je i mene natjerala na prestanak
    nije bilo lako, ali sam uspjela :D
    i ja sam se plašila debljanja, jer ni ja nisam mršavica, i sklona sam debljanju, ali se nisam udebljala :D
    istina da malo više počneš jesti, ali sam samo malo povela računa šta jedem i malo se više krećem

rozalija avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno Vrijeme je da prestanete pušiti

Evo i mene malčice da virnem na ovu temu, jer je pušenje i moj problem. Nisam neki veliki pušač zapalim od 5-10 cigareta dnevno, na poslu punih 8 sati nijedna cigareta a kada dođem doma tek tada zapalim cigaru.

Drage moje cure ja se svako jutro probudim i kažem e od danas nećeš pušiti a onda opet sve po starom. kada se vraćam kući s posla pravac u trgovinu po cigaretei onda sve nanovo. Nas dvoje se borimo sa problemom neplodnosti već 3 godine i naša bebica nikako da stigne. MM je također bio strastveni pušač punih oko 15 godina i kada je uradio spermogram i doktor mu rekao da mu nalaz nije baš i najbolji, isti tren je bacio cigarete. Ja mislila ma neće taj dugo izdržati a cure moje evo ga već dvije godine nijednu cigaretu nije zapalio.

Ali zato ja svakodnevno imam predvanja o tome pa šta je više, zašto ne baciš te cigarete, znaš li ti kakvih problema mi imamo, pa ne mogu vjerovati da ti je cigareta toliko bitna, bitnija od toga da dobijemo bebici....itd.Znam da to govori za moje dobro, zna kolika je moja želja za bebicom a ja koza nikako da prestanem.

Na samu sebe ponekad počnem da galamim, pa zašto to radim, ali........ nikako da kažem od danas STOP CIGARETE. Čak me je i moj MPO doktor kritikovao rekoa mi da moram prestati, jer cigarete puno utiču na ishod svega, da moram prestati.

I ja sama sebe upitam pa zar je ta cigareta važnija od svega, od moje želje za malim bebačom, pa ja moram zdravo da živim ako hoću bebu.
    Već sam toliko ljuta sama na sebe da mislim da dan D mog obračuna s cigaretama konačno mora doći. Znam da neće biti lako ali za bebicu sve valja žrtvovati, jer je ona važnija i od tog toliko štetnog užitka.

Mrva avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno Re: Vrijeme je da prestanete pušiti

Imama jedno možda čudno pitanje. Kako sam čitala da je paru koji puši (u mom slučaju samo MM) veća šansa začeća i zdraviji su spermići, pa je tako MM prestao prije 1 god.
    Naime, još malo pa nam se bliži O,a on ima temperaturu i neku virozu , sve ga tijelo boli, a ja zabrinuta da li i to može utjecai na kakvoću spermija? :?
    Možda je glupo, al palo mi je na pamet, već sam imala 2 spontana i sad se bojim i za najmanju sitnicu..

Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Curke ja i moj muž, tj. tadašnji dečko, izlazili, pili, pušili, bile stalno neke fešte, Božić, Nova i tako, baš smo imali lom taj cijeli mj., i išli na bebu i od prve, a sada kad smo stalno kući, pušimo, ali nikud ne idemo, kuća-posao-kuća i ništa već pune 2 god....i sad koji je moj orjentir, muku mučim isto tako, kad se navečer prepušim kažem nema šanse više i onda poludim za cigarom, ma to je samo u našoj glavi, kad o nečem razmišljaš to već radiš..........užas......ja imam u kutiji 2 cigarete koje kao čuvala za sutrašnju jutarnju kavu, ma nema šanse odo ja to pofumati i više nema.........NIKADA- daj Bože

Betty avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

pujiceeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
    ?????

Osoblje foruma pujica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

pravim se da ne vidim ovu temu

jucer samo 5, danas zasad samo jedna, pocinju mucnine pa ce za dva tri dana ostat nula komada

Rene2 avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Samo sam čekala kad ćeš ovdje postati

Al super, neka ih je sve manje. Sad ćeš s veseljem prestati :D

Mislim da se malo tko veseli mučninama kao neke od nas ovdje, zar ne?

MMK avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Citiraj pujica prvotno napisa
    pravim se da ne vidim ovu temu

jucer samo 5, danas zasad samo jedna, pocinju mucnine pa ce za dva tri dana ostat nula komada
    SVAKA ČAST
    Ja upravo razmisljam, ko diže ovu temu, tu sam tanka ( kutija dnevno ), al popravit ću se kad se začne bibulica ( tj. MM je jos davnih dana stavio veto na cigarete u T, tako da nisam nasla razloga stvarat vl.misljenje)- ja sad ko neko tele

bebolino_ avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Evo cure i da ja ukratko napišem moje iskustvo vidim da vas ima puno što još pušite. Sad sam pričala sa mojoj šogoricom koja ima bebu od mjesec dana i opet je počela pušiti i kad mi je to sad rekla na telefon skoro sam eksplodirala - nemogu vjerovati. Zato sam malo zavirila na ovu temu
    Ja sam dosta dugo bila pušač, pušila sam po 10 na dan i svi iz moje okoline su vršili pritisak na mene da prestanem pušiti. A ja da ih se riješim, sam rekla: kad zatrudnim ću prestati. I to bi mi bila moja rečenica kojom sam uspjela skinuti sa vrata daveži oko sebe. Ali ta moja rečenica se meni očito toliko usadila u neki dio moje podsvjesti, da sam ja isto jutro kad je test pokazao da sam trudna prestala pušiti, odnosno, otišla sam na posao napravila standardno sa ekipom kavu i izvadila cig. i zapalila i nakon 3 dima....ups...ko neki prekidač u meni, ugasila sam i rekla sama sebi: hej pa što to radiš trudna si :D
    I eto ne pušim već dugo.....
    Svima vama želim sreću u prestanku. I da nađete neku pravu motivaciju za isto.

Suncem.m. avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

Citiraj Betty prvotno napisa
    pujiceeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
    ?????
    kako te zaskočila ha?
    Ajde, znam ja da možeš prestati.
    Siti se mene koja sm lokomotiva bila .
    I ne namjeravam ponovo početi jer mi je stvarno super bez cigareta :D
    Iako moram priznat da me u podsvjesti mrvicu strah šta će biti kad presanem dojit .

Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Joj curke cigarete!!! Ja ono pokušavam jednu kutiju razvuči u dva dana, pa nekako mi uspjeva, jer doma baš ne pušim. MD je prestao pa mi nije neki gušt doma sama sa sobom.Kao i neke na ovom forumu, rekla sam kad ostanem T neću. MD mi svaki dan prigovara za cigarete. Muka, muka..

ANKARA avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Ma nije to ništa strašno, možete vi to. Ja sam pušila kutiju i pol dnevno. Kad sam napravila testić i kad je pokazao + isti tren sam bacila kutiju u smeće i evo već sadma godina nepušenja. Nemam niti želju a smeta mi dim kad netko dugi zapali.

linolina avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Čitala sam prije mjesec -dva onu knjigu Povećajte plodnost prirodnim putem i bacila načetu kutiju...sad imam posla preko glave, vuče me da zapalim , ima bit da je efekt šoka prestao, sad surfam opet takve teme na netu i nakon toga-čudesno gađenje prema cigarama...do kada će trajat, nadam se zauvijek (MD je isto prestao)

Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

ja sam povremeni pušač, povuče me vani u društvu, uz kavicu, uz alkohol. kako izlazimo cca 2 puta mjesečno i recimo 4 puta mjesečno na kave (vikendima) trudim se čak i tada ne pušiti. mislim da sam u zadnjih 2 mjeseca konzumirala 2 ciragete i to prošli vikend. moj problem je MM. kad smo kupovali stan dogovor je bio da će pušit na balkonu. aha, možete mislit kako mu se dalo. čak ni po ljetu. kuhala sam, kuhala i kuhala i sad u zimu ga uspjela nekako natjerat da puši do dvije cigarete u stanu. žao mi ga je što ne zna ili ne želi ili nema snage prestati. kad dijete dođe kako ću mu tek puhat za vratom bude li pušio. baš me to smeta...

kole avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno

joj cure zelim vam puno snage u ostavljanju tog zla...
    MM i ja smo pusili dosta dugo, jedno godinu dana smo radili na bebi i nista dok nismo prestali pusiti,
    za deset dana posto smo ostavili duvan ostala sam trudna :D ....

Pinky avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

ajme meni kole, dabogda ja krenila tvojim stopama, evo vec 12. dan da ne pusim lagano sizim zadnja dva dana... cas je dobro cas je uzasno, al pocastila sam se sa genijalnom torbicom (sad zvucim ko smnkerica, u bti sam vise klosarski djir ) super mi je kako me svi podrzavaju

Suncem.m. avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

Citiraj Pinky prvotno napisa
    ... cas je dobro cas je uzasno,
    .....izdrži, proći će, viruj mi

kole avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno

Pinky drzim fige da izdrzis krizu posle ces se cuditi sebi kako si mogla. Meni sad miris cigarete toliko smrdi da mi apsolutno nije jasno kako su se nepusaci uopste druzili samnom

ksena28 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

iako mi idemo do naše bebice sporijim putem, moram se pohvaliti da je danas 26. dan kako nepušim. bila je to novogodišnja odluka, prva u životu!

dosad nekoliko puta prestajala, ali ništa ozbiljno, sad se trudim iz petnih žila i zasad uspješno odlijevam cigareti...

sretno

linolina avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Evo da prijavim...nakon pola godine nepušenja, kupila sam kutiju (mislila sam da će mi trebat s obzirom na okolnosti) i tako mi je došlo zlo, previjala sam se od grčeva i sada me boli želudac...hvala Bogu.
    Valjda zato što sam popušila 5 odjednom
    Oduševljena sam

Pinky avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

ja sam imala uspona i padova od 7.12. ali s obzirom da od tada nisam kupila cigare, mozda i nisam totalna katastrofa.
    do 31.12. nisam ni primirisala cigare, onda to jutro, nakon 3. aih-a napravila test, ugledala minus do neba, ubila se na tulumu i zapalila (ne sicam se vise koliko) cigarete. pa jos 2 subote navecer nakon toga zapalila po 3 duvana. zadnji je bio prije 10ak dana. ne namjeravam vise pusiti, al cim cugnem pivu, ode mi koncentracija. sricom me gripa za krevet prikovala

jesam li totalna katastrofa?
    pusila sam kutiju ipo (vikendom navecer i do 2) prije....

Stranica 6 od 6 PrviPrvi ... 456

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •