Pokazuje rezultate 1 do 7 od 7

Tema: položaj u kojem dojite..

Maggie avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno položaj u kojem dojite..

Dok Eli nije propuzala, lijepo smo ležale na boku i ona je u miru pocicala svoj obrok.
    Sada više uopće neće mirno jesti čak ni po noći. Odmah se postavlja na "četri noge" i onda doslovno skače na ciku, pa malo povuče pa plazi okolo, pa se opet vrati. Uglavnom izmišlja neke položaje gdje kleči i maltene dubi na glavi i usput cica. Pojede ona dosta ali više ko da se igra a ne da jede..
    Jel to faza ili veća djeca tako jedu? :shock:

Datum pristupanja
    Apr 2004

Početno

Ja se nadam da je faza, jer i moje dijete je pocelo tako jesti. To su nevjerovatne poze, ali nije tako svaki put, srecom, jer ta natezanja znaju biti bolna za maminu siku :wink:

klia avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Draga maggie, nema tog položaja koji sad nećete isprobati! Da ne spomenem raznorazne igre s bradavicom, tipa vrtenje dugmića na radiju:D Dječici je prilično zanimljivo raditi nekoliko stvari odjednom i spajati sve ono što vole: npr. novootkriveno kretanje, ali i dobro staro sikenje :D Najvažnije je što kažeš da primijetiš da malena ipak uzima dovoljno, makar i na svakakvne načine.Ali, ono na što moraš paziti jest da ti pri tom ne ošteti bradavice jer to ti se i sad može dogoditi, makar već imaš dosta dojenačkog staža.
    Osobito ako ima zubiće i voli rastezati cicu ko žvaku.
    Jeste li uveli dohranu i, ako jeste, jede li dobro krute obroke?

Maggie avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Joj da, "pinceta hvat" i ostale trikove vježba već neko vrijeme na maminoj bradavici..
    Dohrana nam ide kako koji dan, nekad dvije teglice dnevno a nekad samo jednu voćku ili šniticu kruha. Ali ne cica ništa manje nego prije dohrane i ne čini mi se da je gladna.

Početno

Maggie, kao da si Karla opisala...zadnja dva mjeseca doji u svakom položaju samo ne ležeći ako smo na krevetu...a kad mi je u naručju se isto pokuša okrenut ali mu ne ide, pa onda jednu siše a s drugom vrti kanale na radiju i igra se...

Meni je to preslatko, malo se igra, pa skoro dubi na glavi, pa digne jednu nogu u zrak i balansira...danas mi je kleknuo jednom nogom na trbuh a drugom je stao na krevet i tako dojio...Pa onda pusti, makne se i skoči na cicu a smije se na sav glas...

Meni uopće ne smeta, dapače, predivno mi je vidit kako uživa sa mnom i kako je opušten kad se tako zaigra...

renata avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

meni je tak smijesno ovo sto opisujete
    ne mogu vjerovat da nijedna od moje tri cure nije tako "skakala" i igrala se. ustvari su se uvijek jako fino opustile i smirile kad bi dojile, bas kao neko olaksanje (meni) od divljanja koje su inace izvodile.

Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

I moj junak vjezba [i]pinceta hvat, trazi kanale na radiu. Sto se tice dubljenja na glavi, to smo upravo prevazisli.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •