-
Lutonjice,
bojim se samo da ne poludi kad vidi da nema haljina i šoseka. Što da joj kažem kad pita gdje su. Ne mislim na ljetne, one su već odavno spremljene, nego one za hladnije vrijeme.
A kad joj poželim obući haljinicu, kaj onda? Npr. idemo na ročkas i ja izvučem iz nekog skrivenog kutka haljinicu- misliš da ne bude shvatila prijevaru i pobijesnila?
Ako se odlučim na takav korak, onda bih morala ostati dosljedna i oblačiti joj stalno hlačice, a teško bih se s tim mogla i sama pomiriti. Kaj da vam velim, i meni je najslađa u haljinici?!!
Yaya, super mi je ova fora s haljinicom preko hlača do vrtića, ali Megi ne ide u vrtić, nego su nam izlasci obično do obližnjeg parka, dućana i sl. Kako bi se penjala i skakala po parku u hlačama i šosu?
Ma, zapravo uspijemo mi nju uvjeriti... ali neki put nam treba manje, neki put više vremena, strpljenja, uvjeravanja... neki put se manje protivi, a neki put urla tako da se bojim da će susjedi misliti da je tučemo.
Kaj velite, da ne pripremam više robicu kad ostaje s tetom čuvalicom? Jučer je dosta dobro izabrala, pa da imam malo više povjerenja u nju?!
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma