-
osim salata i šerpica - možeš nositi i štrudle
.
meni je jednom ostalo kuhane tjestenine, pa sam u koru od štrudle stavila tu tjesteninu, naribala sira za topljenje, i narezala na kockice špek hamburger... mljac!
ja sam već pisala o salatama s rižom:
ulje, ocat, senf, majoneza - zbućkati (može i u bočici)
riža
u rižu po želji:
kukuruz i paradajz
ostaci pečenog mesa, kiseli krastavci
svježi paradajz i krastavci
sve drugo kaj ti padne na pamet
ili
možeš narezati paradajze, preliti ih zbućkanom smjesom, skuhati jaja - i pomiješati
ili
u jogurt dodati malo hrena (iz bočice ili ribanog) i u to narezuckati kuhana jaja
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma