Citiraj pepi prvotno napisa
Da probaš ona Podravkina jela, gotova u mikrovalnoj za 2 min, nisam probala, ali sam čula da nisu loša...
Joj nemojte cure molim vas, to je jos jedno zlo koje vidim da sa "razvijenog zapada" nadire na nase prostore, izgleda da ce Hr morati sama proci citav krug ispocetka umjesto da nauci na nekim lekcijama. Ovdje pokusavaju tu gotovu hranu oplemeniti svim mogucim etiketama koje valjda trebaju dokazati da je ta vrsta hrane odlican izbor - ali nije. Konzervansi i aditivi svih vrsta, namirnice cije porijeklo ne znate, hrana spremana na veliko. To ne moze biti dobro. Investirati malo vremena u planiranje gableca je zaista mala zrtva.

Ja uglavnom napravim veceru (to nam je doma zajednicki obrok) u vecoj kolicini, pa da sutra imamo za ponijeti na posao. Tjestenine s umacima raznim, jela na bazi punjenih palacinki i tortilja, rizota, doma mastovito slozeni sendvici , guste juhe koje podgrijem na poslu pa popijem iz salice (opet: nemojte nasjedati na one male instant vrecice koje se samo razamute u vreloj vodi, cini mi se da sam i to vidjela da sad ima za kupiti).

I naravno salate.
Od prijateljice sam dobila odlican savjet: u plasticne kutije se pripreme salate od raznovrsnog povrca, za neka 2-3 dana unaprijed (eto male ustede vremena). Jeste da se dio vitamina izgubi stajanjem, no ipak znam sta je sve unutra i da sam ja to sve oprala. Umak se stavi tek u jutro pred polazak na posao, jer preko noci bi namocio salatu previse i sva bi se razgnjecala.

I naravno, ima dana kad samo nosim nesto svjeze za grickanje, mrkve, jabuke, voce opcenito, sjemenke.