jao cure pomagajte
greškom sam kupila vrhnje za kuhanje ( 0,5l) umjesto slatko vrhnje za šlag.
Šta sad da radim sa tolikim vrhnjem. Može li se od njega dobiti šlag pjena??
jao cure pomagajte
greškom sam kupila vrhnje za kuhanje ( 0,5l) umjesto slatko vrhnje za šlag.
Šta sad da radim sa tolikim vrhnjem. Može li se od njega dobiti šlag pjena??
pa skuhaj sutra ručak s njim. bilo kakvo povrće ili meso prodinstaš, zaliješ tim vrhnjem i kratko prokuhaš.
ma nešto mi to puno pola litre, a nas je dvoje
napravi palačinke, pa preli vrhnjem i zapeci.
A uz to - može ti to vrhnje i stajati par dana u frižideru, iako je otvoreno
ok, thx
ja ga stavljam u sve, počevši od capuccina, kave, krem juha, bilo kakvih umaka, ma nema dana kad ga ne koristim
Ja obožavam tkz. bijelu pizzu.Na tijesto se izlije vrhnje za kuhanje(količina umjesto paradajza) gore gljive i sir.Prefiiiiiiinooooooooo.Svakako probajte sve vi koje volite vrhnje.
zdinstaj 0,5 kg piletine (file) narezane na kockice, dodaj malu žličicu crvene slatke paprike, žličicu paradajz koncentrata, dodaj začine po želji (peršin, origano,...=
dodaj vrhnje, zakuhaj i zgusni s malo brašna pomiješanog s vodom
i posluži s tijestom, MM i ja se davimo u tome
Tjestenina sa gorgonzolom ili drugi sirom,vrhnja barem 2 dcl,malo mlijeka i to je to.A meni bude i otvoreno do 7 dana (i bude dobro),u frižideru.
Staviš friške ili konzervirane šampinjone?irenas prvotno napisa
Po želji,ja obično iz konzerve.brigita2 prvotno napisa
"zdinstaj 0,5 kg piletine (file) narezane na kockice, dodaj malu žličicu crvene slatke paprike, žličicu paradajz koncentrata, dodaj začine po želji (peršin, origano,...=
dodaj vrhnje, zakuhaj i zgusni s malo brašna pomiješanog s vodom
i posluži s tijestom, ..."
Ne kužim ide li u ovo luk jer ja pod pojmom ZDINSTAJ podrazumijevam bar 1 ili 2 glavice luka?
aries24 prvotno napisa
a tek jacobs kava s tim vrhnjem. mljac
Tjestenina s brokulama, masl. uljem, češnjakom, limunom, paškim sirom i vrhnjem (u recept ide 1/2 litre). Uh, predobro.
Ili dimljeni losos u umaku od vrhnja i bijelog vina. Opet preko tjestenine. Ah..još bolje.
...planiram za karlov rođendan napraviti voćnu salatu-i kupila sam ono vrhnje za šlag od Dukata-zanima me ako ga je netko radio,kakav ispadne šlag,jeli Ok za voćnu?
![]()