-
Godišnji nakon porodiljnog
Moja beba ima sad 4 i pol mjeseca. U 11/2005, u 5 mjesecu trudnoće morala sam u bolnicu i od onda do porođaja, 21.02.2006 sam bila na bolovanju, tako da mi je oko 12 dana godišnjeg za 2005 godinu propalo.
Da li imam pravo na godišnji u 2006 ili mogu možda koristiti stari godišnji iz 2005 pošto ga nisam uspjela iskoristiti? Hvala
-
imala bi pravo na go iz 2006 da se vraćaš ove godine na posao. iz 2005 je propao. njega si trebala iskoristiti prije bolovanja, prvo go, pa bolovanje, eventualno.
pretpostavljam da se vraćaš na posao tek ili najranije
21.02.2007, dakle ostvaruješ pravo na go iz 2007. :/
-
Jos jedno pitanje vezano uz godisnji?Kuzim da imam pravo na godisnji od godine u kojoj se vratim s porodiljskog, ali da li mogu godisnji nastaviti odmah na porodiljski bez da se vracam na posao?Ili moram raditi bar 1 dan u toj godini?
-
Frendica mi je otišla na čuvanje trudnoće početkom 5mjeseca 2005. Rodila je 26.9.2005. i sad se 27.92006. mora vratiti na posao. Da li ima pravo na godišnji?
-
-
Hvala Foška,odlicno za godisnji. Ma to sam si razmisljala, super, odmah cu na godisnji i za bozic biti sa svojom obitelji. Istina, tek sljedece godine, ali nema veze, glavno da ja znam.Ma mene na poslu samo ljuto gledaju kad god nekakva svoja prava spomenem. Zato se ja informiram mimo njih
-
a ja? vratila sam se na posao 1.9.ove godine. nešto mi u računovodstvu kolutaju očima kad spomenem godišnji. vidjela sam u tekstu na rodi da imam, ali ne mogu naći čl. u zakonu koji bi im pokazala kao dokaz. pomoć!
-
Imaš pravo na godišnji za ovu godinu.
http://www.moj-posao.net/jseeker_law...&entityId=Q316
(nema veze što je odgovor pisan 2004.g., ništa se od onda nije promijenilo u Zakonu o radu oko toga).
Tu ti se spominju i članci Zakona o radu, odštampaj to i odnesi u računovodstvo. 8)
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma