Results 1 to 6 of 6

Thread: Čupa zubima mrežu s obradice

Default Čupa zubima mrežu s obradice

ovako:
    edi ima 10 mjeseci i rijetko je u ogradici, samo onda kad imam nešto obaviti( ja ili onaj tko ga čuva) ili da malo predahnem, a da se on ne ubije negdje.
    ne buni se biti u ogradici, ali sada kad ima 7 zubi, tim zubima hvata onu mrežicu, zakači je i povuče i to mu je jako zabavno! :shock:
    može tako izbiti zube i toga me strah. ne znam kako da mu objasnim da to ne radi, ako ga maknem plače i dere se, ako mu normalnim glasom kažem ne, onda ne sluša, ako viknem-rasplače se i poludi.
    i inače svašta grize, čupa, rasteže, i to mu ne branim , al ovo je opasno.
    dakle, cure, kako ga od toga odviknuti?

Default Re: Čupa zubima mrežu s obradice

Quote Originally Posted by Tulipanka1
    edi ima 10 mjeseci
    ...
    dakle, cure, kako ga od toga odviknuti?

nemoj se ljutiti, ali da probaš tako da ga više ne stavljaš u gajbu, pa već je velika beba
    zamisli kako bi tebi bilo da te netko samo na par minuta zatoči

Zdenka2's Avatar

I ja mislim kao Foška. Beba želi istraživati okolinu, a ne sjediti zatočena na jednom mjestu. Moj M. je bio u ogradici samo jednom, prvi i zadnji put. Ogradicu je naslijedio od jedne djevojčice, a bila je kao iz dućana, tako da sam procijenila da ni ona baš nije boravila u njoj.

on je u ogradici zaista rijetko, npr. 15-20 min na dan.
    mislim da to nije previše.

I Viktor je provodio neko vrijeme u ogradici na obostrano - i podvlacim rijec obostrano zadovoljstvo....Ako bi pokazao p.....od pobune, izlazio bi van, a ja prekidala sve cime bih se bavila...
    E sad.....kako ga sprijeciti da grize mrezicu....samo tako da mu ponudis da grize nesto interesantnije a manje opasno.

pa naravno da ga ne bi ni stavljala da se buni. lijepo mu je u ogradici, a još zanimljibvije i ljepše gristi tu mrežicu.
    vrhunac zabave!