-
Draga ina33,
Ja sam ovaj mjesec u Mb u postupku. Prvi UZV ti je na prvi dan stimulacije ili prije. Možeš ga napraviti u Mb ili kod svog ginekologa, ideja je samo da se vidi da nemaš cista. Obično to pada na jedan od prvih dana ciklusa. Npr. nama je ovaj mjesec bila zadnja tableta Yasmina 1.11., a UZV 6.11. U mom slučaju, ja dobila stvari 4.11., UZV je trebao biti 3 dan ciklusa. Ja ti toplo preporučam da ga napraviš u Mb, tim više što si u Zg pa ti je relativno blizu. Ja sam da kao pojednostavnim stvar, u dogovoru sa ekipom iz Mb, otišla na UZV u ST i to 2.11. i onda me totalno isprepadalo jer su mi našli endometrijozu na desnom jajniku. Dr. iz ST mi je reako da me on takvu nebi primio na postupak, dr. V. je taj dan bio na putu i ja sam 24 sata bila van sebe. Kad sam konačno uspijela doći do info iz MB sestra je rekla da je sve OK da takva mogu u postupak i da je najvažnije da se smirim. Uglavnom - iz mog tragikomičnog iskustva - savjet je da ideš u MB na taj prvi UZV. Tim više ako imaš pitanja o produljenom ciklusu.
Pregledavaju te različiti doktori, ovisi o tome tko radi taj dan - ali ništa ne brini ekipa je uigrana i iskordinirana.
Što se tiče stimulacije meni je bila slijedeća - prva tri dana 3 ampule gonala, pa dva dana 2 ampule gonala, nakon toga po dvije ampule menopura. Sestra Jasna mi je preporučila kombinaciju Gonala i Menopura, a dr. V. prepisao broj ampula.
I kao što si rekla - najvažnije je opustiti se
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma