cure, šefice od znanja, ali i one koje ju koriste molim Vas da mi kažete mane i prednosti ove AS/košare
da li je stvarno toliko teško montirati ju kao AS
da li je stvarno toliko "sjedeća" kad se montira kao AS
Da sli su pojasi zaista prekratki kad ju se ide montirati kao AS
Da li se po zakonu smije koristiti kao "putni krevetić" na zadnjem sjedalu umjesto kao AS
otovrila se vrlo žučna rasprava oko ove sjedalice pa me jako zanima što ćete vi reči...hitno je!

Odgovori s citatom
bijesna sam na adax i jane i sebe jer nisam dovoljno vremena posvetil aizboru kada je trebalo. što je najbolje, ta kolica su skupa igračka, nismo neki škart kupili!
Unatoč tom nedostatku, moram reći da sam ja oduševljena Janeovim Slalom kolicima i tom multifunkcionalnom sjedalicom i kod nas su zbilja dobrano iskorištena tako da nijednom nisam požalila što smo baš ta odabrali. Iako stavljanje košare nije tako jednostavno kao u novijoj verziji (Slalom Pro), nije baš ni tako traumatično - jednom kad se uhvati grif sjednu dok kažeš keks. Kvaka je kod vađenja iz kolica u tome da ne primate gore za sredinu ručke (jer vam onda zbilja treba treća ruka) nego sastrane za onaj kuglasti dio dok istovremeno prstima pomaknete kvakicu i trzaj prema gore i to je to. Malo je teže vratiti natrag (s bebom u košari), ali ima trik i za to: nemojte stavljati košaru u skroz vodoravnom položaju, nego je nagnite prema sebi, isto primite sastrane za kuglasti dio, pogledajte da ste s obje strane namjestili pravilno na držače i pritisnete prema dolje dok ne čujete škljoc. Nadam se da sam vam bar donekle objasnila.