Citiraj Felix prvotno napisa
Citiraj Sun prvotno napisa
moj noćni trik je dojenje i pišanje istovremeno: skinem ga, stavim iznad lavorčeka, cica u usta i kažem piš-piš i obično se popiški
kako?? kako?? ja ne uspijevam isto s tutom, totalno mi je nespretno. pa oni su decki, tu je fontana efekt...

ovo sa cekanjem i ja pokusavam, govorim cekaj, cekaj... al nije stvar u tome kad znam da se popisao, nego kad ne skuzim odmah (jako je tih i najprije mirno gleda oko sebe i pisa, a tek kasnije se vrti i glasa pa skuzim da je budan)
ovako: držim ga za noge, odostraga (klasična poza za pišanje, samo malo izmaknuta da bi mogao imati cicu u ustima) i onda sa kažiprstom koji ide odispod nogice pridržim pimpića prema dolje - dakle samo mu ga malo usmjerim prema dole da nebi zapišao van

a ovo drugo ću ti odgovoriti naknadno na noćnom jer je komplicirano: ja recimo ulovim dva-tri pišanja po noći, a ostalo u pelenu - nekad imamo više sreće, nekad manje. Nekad je suha pelena do jutra, nekad ju mjenjam 4 puta tjekom noći... eto sad sam ipak tu napisala.. Ne gubimo nadu, nemoj ni ti