Pa i je. Ali inače kad AIO imaju skriveni sloj PUL-a, onda mislim da ih uopće ni ne špricaju sa tim nepropusnim sredstvom (npr. LHC). Nego je izvana najnormalniji pamuk, a ispod njega PUL.
Pa i je. Ali inače kad AIO imaju skriveni sloj PUL-a, onda mislim da ih uopće ni ne špricaju sa tim nepropusnim sredstvom (npr. LHC). Nego je izvana najnormalniji pamuk, a ispod njega PUL.
Svečano objavljujem da se nakon impregnacije Rumpsterica pravi blesava -izgleda da je nešto u rodu sa Ariesinom..e , pa ja neću cover, dežurat ću da se Naja popiški pa brzo skidati..mama kobac..ono što me najviše živcira je da je to najskuplja pelena koju imamo ..mama židov..morat ću naručiti neku skuplju..mama pragmatik..
![]()
ja još jednom povavljam..ne kupujem ništa što se mora impregnirati ....
Koju :?Sanela-Naja prvotno napisa
Pa ne znam - daj predloži nešto - svrbi me kartica ..![]()
Sanela-Naja prvotno napisa
berry plush 8) za šminku...
e gdje me nađe..baš gledam bp- ali nisu imali sa leopardom...kako imamo macu doma, želim slikati dvije mace jednu nasuprot drugoj..
may- sa kojeg sajta da naručim? :D
Možda nekom pomogne: HH sad filam uz njihov insert i tetrom i to tak da taj insert omotam u tetru. Prije toga su od ukupno 6 nošenja 4 puta propustile. S tetrom ih je imala 3 puta i još niti jednom nisu procurile. Zadnji put ih je imala skoro 3 sata i sve ok. A tak mi je bilo žao da ne može nositi hot pink HH!
Sad da vas pitam pa da vidim jesam li dobro shvatila. Neke AIO i pocket pelene treba impregnirati, ali covere, osim vunenih koji se lanoliziraju, ne treba impregnirati?
tek sad sam skužila postenela prvotno napisa
![]()
zato ja i nisam bila zadovoljna s HH, nama bi od 6 nošenja svih 6 puta promočile, ali baš ću probati sa tetrom
dobro si shvatilainga prvotno napisa
![]()
kad ti nitko neće odgovoriti![]()
samo aio i pocket printane, koje imaju preko pula pamučni sloj, nekad treba pojačati. meni, recimo, nisu curile. velikim popišancima povuče pamučni sloj vlagu van.
coveri su u principu pul, čak i printani, iako ima i tih s pamučnim slojem izvana, ali ako imaju uz rub sintetičku traku, u pravilu ne cure.
a vunu je poželjno lanolizirati.
jesam zakomplicirala?
ako ne kužiš, ja ti potkrijepim sličicama 8)
Hvala klmama, skuzila sam zasad. Ako naidem kasnije na neko konkretno pitanje, javim se.
Evo me s vrlo konkretnim pitanjem (dugo mi je trebalo).
Sto je s coverom od dva sloja flisa? Konkretno mislim na stacionator deluxe zastitne gacice od flisa koje se mogu naruciti sa stranice http://www.pahuljica.hr/
To nije ni impregnirani pamuk ni PUL, pa nemam pojma sta da mislim o tom flisu.
Anjice, si probala s tetrom? Do sad mi još nisu nijednom procurile s tetrom (što ne znači da neće) Pluc, pljuc, pljuc da se ne ureknem.
od flisa ti se rade i aio i zaštitne i moje iskustvo s njim je super. najdraže aio koje sam imala, honeyboy, nisu puštale.inga prvotno napisa
on je pšrozračan i vlaga isparava van.
ali stacinator je jako glomazan, pa ti preporučam tots bots. ili sb, ali njih nisam probala.
nisam još, čim budem odmah javim rezultatenela prvotno napisa
![]()
plju, pljuc, pljuc da se ne urekneš![]()
proba je napravljena, i nije procurilo :D :Danjica prvotno napisa
jedino što je guza malo pufastija![]()
Uh hvala, studiram dalje.