-
Ina, kad si ti rodila?
Ovo proljeće je normalno radio tuš na SD, onaj u prostoriji gdje se uzimaju podaci i radi klistir. Meni je sestra samoinicijativno dala ručnik i rekla da se istuširam (iako sam ja došla direktno ispod tuša).
I sestre i liječnici (osim jednog ginekologa kojeg sam prozvala dr. Mengele
i šefice pedijatrije
) su bili divni. Meni dojenje od prve nije išlo i stvarno sam ih sve dobro zagnjavila - nije bilo sestre koja mi nije pomogla, ne bi bilo fer da to ne kažem. Dale su sve od sebe.
INače, razlika između predrađaone i boksa na SD je: oboje je u jednom hodniku, bez vrata, tako da se zvukovi iz boksa (postoje tri) čuju u predrađaoni i obratno. U predrađaoni postoji desetak kreveta koji su odvojeni platnenim paravanom. Na njima leže žene do trenutka izgona. U predrađaonu muževi ne smiju, jer nema dovoljne diskrecije.
Boksevi su malo dalje, postoji tri komada, međusobno su odvojeni zidovima, no na tim zidovima nema vrata ni prema hodniku ni međusobno. Ne znam jesam li ovo jasno napisala.
Uglavnom, kad dođeš u boks, muž ti se može pridružiti. On ostaje s tobom do nakon poroda, kad se čeka posteljica. Kad prođu dva sata nakon poroda, također se možeš vidjeti s mužem, ali ne u porođajnom odjelu, nego na hodniku.
Inače, kad sam rodila, na odjelu za porodilje nije bilo mjesta, pa sam prvu noć prespavala u predrađaoni, uz sve dražesne zvukove iz rađaone.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma