citajuci vasa pitanja i odgovore naisla sam i ja na jednu mozda i glupu zapreku..... Doduse mozda je glupo pitanje ali moram pitati....
koja je razlika predrađaone i boxa pa zar taj box nije u biti predrađaona??? Ja sam svjesna da MM nee ici samnom na porod ali bi ipak rado htijela da bude samnom prije nego li se otvorim i nego me odvedu na sam porod.... e da ni mi nismo uspjeli upasti na tecaj u Petrovoj jupi jej.....znaci da postoji i pitanje dal ce ga htjeti i pustiti k meni... Hvala vam svima unaprijed na odgovoru..

Odgovori s citatom
Zato obavezno uzeti vlažne maramice...
Naime tuš postoji, ali se nalazi kod liječničkih soba i nije na raspolaganju :shock: Nadam se da su te dobro informirali i da se nešto promijenilo.
, ali taj nije imao vrata i isto nije bio u upotrebi. Ustvari da skratim ja bi ti preporučila Vinogradsku, mada tamo nisam bila, ali po pričanju je sve skupa bolje, a naročito onaj dio nakon što rodiš, tipa pedijatrijskie sestre, pedijatri, pomoč pri dojenju... Sve to je na Duhu KOMA!
), jer sam se družila sa patologijom tri mj., a sa rodilištem i babinjama 8 dana. Što se pedijatara tiče kapu skidam samo njihovoj šefici. ostalima :shock:
!!!