Tiwi prvotno napisa
Malo ću se i ovdje požaliti, možda mi pomognete..
Bili smo danas kod pedijatrice na redovnoj kontroli s 9 mjeseci. Osim polovičnog pregleda napravila mu je nešto što navodno mora ali ga jako boli - navukla mu je kožicu na silu i to bez obzira što sam ja rekla da ne!
Plakao je kao ljuta godina, u autu do doma isto, doma u krevetu meni u naručju jecao i cicao!!
Strašno, sva sam jadna i plače mi se (skupa s njim) a istovremeno bih joj najradije otišla stisnut šamarčinu! Rekla sam ne još kad je samo pokušala a ona napravi takav potez da sam se ja skoro onesvijestila. MM je poludio kad je čuo (nije mogao biti s nama). Najradije više nikada ne bih otišla k njoj. AD nam nije ni pogledala, pobjegla je (opet, svaki put to napravi) jer je malički jako plakao.
Jadan, skinula sam ga golog pa je svako malo pokušavao piškiti pa ga boli pa plače, pa se opet malo popiški plače... Jadni smo. Sada je opet u peleni, spava.
Kaj da radim? Ja bih najradije da ne moram to natezati i mazati. Što mi savjetujete. Dr nije baš ništa rekla, nego kad sam ja izbezumljeno pitala da li da namažem mi je sestra napisala kremu geocorton i rekla namazati 2 x. A ja sad mislim, kada 2 x? Danas, u roku par dana, ili..?
I smijem li ja promijeniti pedijatra?