Pokazuje rezultate 1 do 8 od 8

Tema: Užasna glavobolja

ana.m avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno Užasna glavobolja

Noćas me probudila strašna glavobolja. Spavala sam ko top i sanjala kako mi nije dobro i kako me nešto pritišće i onda sam s probudila i skužila da me jaaaaaako boli glava. Navečer mi nije bilo ništa, zaspala sam bez problema. Toliko me bolila glava da sma popila tabletu koje inače nikad ne pijem. Jedva sam ponovo zaspala, malo me popustilo ali me još uvijek nekako pritišće, kao da mi se uši štopaju i baš se osjećam sva nekako užasno. I sad se pitam, od čega to, to mi se nikada nije dogodilo? Da me tako u snu glava počne boljeti! I oči me bole. A i malo me nešto muči želudac, stalno imam osjećaj da ću povratiti.
    Sva sam nekako za niš

MGrubi avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

odi kod doktora
    to mi ne zvuči ka obična migrena

Deaedi avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno RE:

Jesi izmjerila tlak? Meni je slično bilo prošli vikend radi niskog tlaka.

ana.m avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

Imam problema s niskim tlakom i obično kad su promjene vremena malo mi nije baš nešto. Nažalost nemam tlakomjer, ali mislim da ću ga morati kupiti. Malo mi je bolje, cijli dan sam pospana, ali najbolje mi je bilo nakon kaj sam se inhalirala. Na poslu nam je stalno propuh i neki dan je klima bila uključena na 17 stupnjeva :shock: ! Zbog čega već tjedan dan 100 puta dnevno pušem nos, možda je sve to nekako povezano! :/

Deaedi avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno RE:

Citiraj ana.m prvotno napisa
    Imam problema s niskim tlakom i obično kad su promjene vremena malo mi nije baš nešto. Nažalost nemam tlakomjer, ali mislim da ću ga morati kupiti. Malo mi je bolje, cijli dan sam pospana, ali najbolje mi je bilo nakon kaj sam se inhalirala. Na poslu nam je stalno propuh i neki dan je klima bila uključena na 17 stupnjeva :shock: ! Zbog čega već tjedan dan 100 puta dnevno pušem nos, možda je sve to nekako povezano! :/
    Ja sam izmjerila u ljekarni, imaju tamo tlakomjer, izmjeri za 2kn. A može biti kombinacija svega: i tlaka, i prehlade...A možda su i sinusi...

ana.m avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

Evo danas se već osjećam bolje. Ali ovo što ti kažeš mogli bi stvarno biti sinusi. Ne pamtim akda sam imala tako problema sa sinusima. Već skoro mjesec dana meni je nos u banani .
    Doslovno svakih 5 minuita moram puhati nos. Viš uopće nisam pomislila da bi mi to moglo uzrokovati glavobolju. Danas ću se opet inhalirati.

Osoblje foruma Lutonjica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

a da napraviš test (ako se ne varam, radite na bebici)?

ana.m avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

Lutonjice u pravu si, ali sada mi je 11dc, menga prošla, pa tako da sumnjam da sam trudna. Nadam se da ću ovaj mjesec ostati :D . Jedino ako nisam trudna od prošlog mjeseca a imala M.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •