Kako ga koristite za pretpranje kad se stavlja ona posudica u bubanj.
Kupili smo veeeliko pakiranje u Austriji pa sve piše samo na švapskom :/
Kako ga koristite za pretpranje kad se stavlja ona posudica u bubanj.
Kupili smo veeeliko pakiranje u Austriji pa sve piše samo na švapskom :/
nikako![]()
trebala bi stat pored mašine i kad počne vuć vodu ulijevat deterdžent u posudu :/
Neeeee :?
Treba li uopće s njim predpranje?
svaki tekući možeš staviti u bubanj u onoj posudici, a možeš uliti u ladicu gdje stavljaš i praškasti detergent...Paula prvotno napisa
ja tekući koristim samo za šarenu robu, a za bijeli veš isključivo plavi faks i najbolji mi je
pretpranje... pa kao i kod svakog drugog praška. svaki proizvođač tvrdi da sa njegovim praškom pretpranje ne treba![]()
ja isto koristim tekuci. Stavim ga u bubanj odmah za pretpranje. Ionako ga jos ostane (mislim ne ispere se on nakon pretpranja) i za pranje iako stavljam pola doze. Ves je dobro opran a i prasak ispran do kraja.
Ja uopće ne kužim pretpranjeZa kaj to služi?
ja u zadnje vrijeme stavim sa predpranjem i stavim tekuci samo u tu prvu, tako da se onda peru bez praska...bar se ne nakuplja prasak u njima i dobro se isperu
Ma svi hodamo u čarapama po dnevnom boravku pa se ne operu dobro bez predpranja. Šareno ne perem s predpranjem.
Svjetle hlačice se teško operu nakon što Paula iziđe iz pješčanika a nesmijem ih prati iznad 40.
Ja inače ne koristim predpranje.
Kad smo prje 2 godine kupili novu veš mašinu (Whirpool, gornje punjenje), čitala sam upute i čini mi se da je pisalo da se tekući deterđent ne bi smio koristiti i za pretpranje i za pranje, objašnjenje je bilo nešto u stilu da se onda previše pjeni.