-
Predobro mi je poznat taj osjecaj koji opisujes. Gotovo pa ocaj. Sto se dogadja, jesam li to ja. Tim gore jer ZNAM da ce proci za samo par (predugih) dana i da cu se onda pitati sta mi bi i kako ovo sprojeciti iduci put.
Koja je prava ja?!?!?
U vremenu nepredvidjeno produzenog cekanja na bebicu je to samo poprimilo gigantske razmjere i fakat sam se bojala da cu unistiti brak zbog tih par dana nezamislivih skokova u raspolozenju i opcem stanju. Izolorana epizoda je jedno, ali kad se to krene ponavljati, brrrr. Dna koja sam tada pronalazila, toga se ne volim ni sjetiti.
Uvijek me iznova zapanjivao drastican skok u mom stanju onog momenta kad bih napokon dobila. S jedne strane ogromno razocarenje (zadnjih godina), s druge ogromno olaksanje jer znam da cu opet biti normalna. Trenutno, ali bas trenutno bih osjetila nekakav smiraj. Cak sam par puta radila ekperimente poput odlaska po teglicu Nutele (koji bih bez problema slistila kad mi naidje zuta pms minuta) i uopce mi vise ne bi bila zanimljiva! I iz mene bi poceo izlaziti onaj stari, neopterecni smijeh, kao da se nista nije desavalo prethodnih dana.
Ono sto sam primjetila je da dijeta jako utjece na moj pms. Vidim da ti spominjes cokoladu. Kada medju obroke zaluta dosta slatkisa, a za njima imam potrebu ako ne planiram unaprije sto cu jesti ili ako doma nemam uvijek neke zdrave grickalice ili brze domace obroke, pa u naletu gladi navalim na prvo sto ju moze utaziti, tada je puno gore. Ali kad jedem svjeziju hranu, puno salata i voca, tada nemam ni potrebu za slatkisima, i to se donekle odrazi na moj pms. Definitvno mi "sladji" mjesec bude "gorci" pms.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma