Prije trudnoće sam PMS osjećala u dan...Naime, znala sam kad sam "čista" od hormona...negdje između 18 i 25 dana ciklusa sam bila normalna. A ono između je bila ludnica.....
PMS mi je bio ili krajnja depra ili krajna aktivnost....posebno u zadnjih 24 sata prije nego što procurim...

Dok sam još hodala sa MMom...on kod mene..i ja mu navečer govorim da ću sutra procurit...on mene pita kako znam? govorim: ZNam!...3 sata kasnije..ponoć. Spremamo se spavati. On se otušira i dođe moj red. Ja se otuširam i izlazim van iz kade i skužim da sam smočila pod. Uzmem krpu da ću obrisati pod i idem je namočiti u lavabo. Skužim da je ostalo paste od zubi. Idem prvo oprati lavabo. Taman završim sa lavaboom i pogledm WC školjku...mislim si: Ma idem na brzinu i nju.... Pa kada....i onda se napokon spustim obrisati pod...i dok brišem (perem!!) pod u kupoanici, onak četveronoške ispužem iz kupaonice i dođem u mali hodnik između kupaonice, sobe i kuhinje..i mislim si : Gle, do sim sam došla idem brzinski i ovo...i pužem i dalje i perem...dođem do vratiju kuhinje i skužim mucice i taman krenem u kuhinju...i tad se sjetim moje ljubavi koja čeka keksanje, i viknem: "Ej, zlato! Vidi kako znam da ću sutra procuriti!!!!!"

A sad nemam ovakvih skokova i padova u raspoloženju...sad sam stalno "dolje".... :/ dojim, pa mi je valjda sve u kolapsu...