Stranica 2 od 6 PrviPrvi 1234 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 51 do 100 od 293

Tema: budjenje svakih pola sata

momze avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2004

Početno

Felix, znam da ti u ovom trenutku nista nece znaciti ova recenica - proci ce. Ali fakat, hoce. Zach je bio isto takav (doduse jos uvijek je sto se tice nocnih spavanja). No, sada vise nije tako cendrav, nema tog vristanja i kenjkanja. Zaspi navecer u roku od 10 minuta...

Drzi se.

Felix avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj Felix prvotno napisa
    nemam snage sve ovo prolaziti
    hocu reci, nemam snage opet sve ovo prolaziti

balarosa, zar su mu prvo izrasle trojke? jagoru su naotecene donje trojke, al nekak ocekujem da prvo izrastu jedinice.

Felix avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

kuzis, momze, to me muci - kad je imao grceve (ili sto vec), drzalo me to sto sam znala da ce sigurno proci sa 2,3 mjeseca - i je. ali sad ovo traje i traje, i cini mi se da ce trajati zauvijek (ili barem jos godinu dana)

Balarosa avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

balarosa, zar su mu prvo izrasle trojke? jagoru su naotecene donje trojke, al nekak ocekujem da prvo izrastu jedinice.
    Još mu uvijek nije izašlo ništa... pedijatrica nam je rekla da to može potrajati i nekoliko mjeseci. Sa svakom novom epizodom vrištanja mislim da je to vrhunac i da će sad izaći, no uvijek me ponovo iznenadi Ali nije tako rijetko da prvo izađu trojke, ima tu na forumu dosta takvih priča...

thalia avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

Samo da vas pozdravi još jedna iscijeđena krpa

Ako vidim i jedan jedini post s naznakom "stavim ga/je u 8 u krevet i spava do drugi dan do 11", skočit ću kroz prozor. A visoko smo.

Felix avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

dobrodosla, krpo hocemo osnovati klub?
    nama je mrvicu bolje. dajem mu calgel za zubice pa manje place, jedino sto i dalje zaspi oko 23-00h. budjenje po noci ne spominjem, to je svako malo, dojenje plus nosanje.
    bracni zivot - nepostojeci. a tako mi fali...
    ipak cemo imati i drugo dijete, samo da se naspavam. i naravno, da bracni zivot profunkcionira, bez toga nista

Tiwi avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

Felix samo da te pozdravim.

I kod nas još uvijek ista priča, sada su već desni na jedinicama mla brdašca, na jednom od njih se nekaj opasno bijeli ali još nije skroz izvirio za par dana ćemo imat 9 mjeseci ) Plakanje, stenjanje u snu, cviljenje u snu, vrištanje, cicanje svakih sat vremena, a prekjučer me ugriznuo u snu tako da sam poskočila i probudila se u šoku.. Ali znaaam proći će. Veselim se slatkoj zubatoj bebi i sretnom bračnom životu - doći će i ti dani

Btw: ja sam krpa s iščašenim ramenom i istegnutim vratom, ali vesela sam i neispavana!

Felix avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

9 mjeseci velis :shock: ajde vibram ti za brrrrrrzo izbijanje zubica i koji sat odmora! jesi li pokusala sa calgelom ili nekim drugim gelom za desni? ili homeopatijom?

meni se pak cini da smo sinoc imali jedno 2 sata spavanja u komadu, od 5 do 7. nisam sigurna, ali tako sam odmorna i svjeza kako dugo nisam bila

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Fellix, Calgel? Nisi čitala na proljetnicama svojedobno što sam pisala o lidokainu koji sadrži? :shock:

thalia avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

bracni zivot - nepostojeci. a tako mi fali...
    što?

Nama zubi ni blizu još nisu, al nije mi jasno što je. Stalno s puno nade otvaram ovaj topic i mislim: Sigurno imaju odgovor na moje pitanje.

I ja sam imala isti tok misli o drugom

momtobe avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

Citiraj Luna Rocco prvotno napisa
    Fellix, Calgel? Nisi čitala na proljetnicama svojedobno što sam pisala o lidokainu koji sadrži? :shock:
    Da uletim-Calgel nema lidokain, samo biljčice.

Felix avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

luna, nisam citala o calgelu na proljetnicama - ne stignem citati. idem sad. :/

thalia, sto ti nije jasno? fali mi jelte, intimni bracni zivot, za kojeg sad naprosto nemamo vremena... doduse, da navijem budilicu u 5 ujutro imali bi 2 sata u komadu, pa sad...

najblizi odgovor ce vjerojatno biti: cari roditeljstva!

Felix avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj momtobe prvotno napisa
    Citiraj Luna Rocco prvotno napisa
    Da uletim-Calgel nema lidokain, samo biljčice.
    ima, ima! evo citam, pise: lidokain hidroklorid 0,33%
    a biljke su za okus.

Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Felix znam kako ti je ja imam isti problem i nema sto nisam pokusala, ali pomoci nema. I ono napokon sam od sebe poceo je prespavljivati noc,ali ne zadugo tako da smo sada ponovo na bdjenju. Dominiku(6 mj.) izbija 3 zubic pa vec kuri dve noci zaredom. Drzi se!

Tiwi avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

Zijev..

Felix

Ja sam navratila reći da smo imali još goru noć.

Uspavljivanje na rukama, ljuljanjem i cicanjem. "Zaspao" oko 23. Svako malo se budio opet stenjući i plačući. Toliko se vrpoljio da je uspio skinut piđamu!!

U 4 odlučio da mu se ne spava. U 5 sam i svjetlo u hodniku upalila da me vidi jer me hvatao za lice i vukao k sebi. Igrali se i prematali.

U 6 sam ugasila svjetlo u hodniku sva jadna.

U pol sedam sam mu rekla mooolim te idemo spavati pa je nekim čudom poslušao, sklupčao se uz mene i onako premoren zaspao. Do 9 i onda smo još malo cicali dok sam došla k sebi i digli se.

Osjećam se bljak. Zube nemamo.

thalia avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

luna, nisam citala o calgelu na proljetnicama - ne stignem citati. idem sad. :/

thalia, sto ti nije jasno? fali mi jelte, intimni bracni zivot, za kojeg sad naprosto nemamo vremena... doduse, da navijem budilicu u 5 ujutro imali bi 2 sata u komadu, pa sad...

najblizi odgovor ce vjerojatno biti: cari roditeljstva!
    vidim da si umorna , to je bilo .. kao... fali i meni da više ne znam šta je

Felix avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

a cuj... bar se ne moramo bojati nove trudnoce!
    tiwi, bas si siroce
    nama je nocas bilo malo bolje, bilo je onak 1-2 sata razmaka, ali sa kmecanjem i plakanjem. s tim da je zaspao u 23:40 (i to tako da je mm-u pao s kauca i udario glavom u pod pa je odmah dobio cicu za utjehu i na istoj zaspao, inace tko zna kad bi zaspao ) a probudio se u 7 (inace se budi tek oko pol 9)

Tiwi avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

:D

Prijavljujem fenomenalnu noć!!
    Nijednog plakanja i vrištanja (osim cijeli dan prije) i uz genijalan raspored meškoljenja za cicanje svakih 3 sata s jednim jedinim nakon sat vremena, ali svaki put je jeo kao sumanut..

Danas je veseo ali cendrav, zub je samo što nije (a možda i je, ali ja se bojim dirati a ne vidim jer stalno petlja jezikom po tome)

Nadam se i ovoj "normalnijoj" noći.

Felix avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

:D
    a znas sto sam ja primijetila? nakon sto spavam u komadima po cijelih sat-dva (kao sinoc) jos sam umornija, jer se tijelo sjeti sto je to san i skuzi da ga treba puuuuuno
    da me neko pusti spavati, ma 24h bih bila u carstvu snova.

thalia avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

Ja sam na izmaku snaga. Nama zuba nema ni blizu, a zaspao je sinoć u 00:30, prvo buđenje u 01:36 , koma sam. Ne mogu ni ruke dizat. I evo, već grinta. Naravno, kad je neispavan.

Muž forsira uvođenje dohrane jer misli da je mali gladan pa se sad i s njim moram borit (tek 5 mjeseci i tjedan dana), a nemam snage za to. Dođe mi da se zavučem u neku špilju.

india avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

Citiraj thalia prvotno napisa
    Muž forsira uvođenje dohrane jer misli da je mali gladan pa se sad i s njim moram borit (tek 5 mjeseci i tjedan dana), a nemam snage za to. Dođe mi da se zavučem u neku špilju.
    reci mužu da to tak nema veze jedno s drugim i da dijete neće bolje spavati. osim što je još prerano za krutu hranu, iz našeg primjera mogu reći da nam spavanje je jednako loše ako ne i gore u zadnjih par mjeseci. a helena je veliki ždero, jede 3 obroka dnevno i svaki put smaže preko 200ml hrane + cica oko 4x dnevno. noćna cicanja ne mogu nabrojati. dakle teorije o krutoj hrani i boljem spavanju ne drže vodu.

Felix avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

thalia, nemoj se dati, kakva dohrana! prerano je za to.

sinoc je zaspao u 23h, odnosno, zaspao, hocu reci u 23h smo dosli do stadija da mogu leci s njim u krevet dok cica zatvorenih ociju. u 23:40 je napokon ispustio bradavicu pa sam se iskrala iz kreveta da operem zube. vratim se i imam sto vidjeti: okice sirom otvorene, mama ja sam budan, ajmo se igrati!! uglavnom, napokon smo zaspali u 00:30... i nacicavali se cijelu noc.

Datum pristupanja
    Nov 2005
    6,841

Početno

Evo i mi vam se pridružujemo, iako smo malo mlađi...

Meni čak nije problem kad se nacicava cijelu noć, ali zadnjih 3 noći on ne cica toliko često, nego u snu samo okreće glavu lijevo-desno i rita se nogicama, pri tom me lupa (ja se odmičem, a on gmiže za mnom). Ne znam je li nešto sanja, ili što mu je...

Mi inače nemamo problema s odlaskom na spavanje, ali nekad je znao odspavati i po 3 sata u komadu, a sad sat i pol maksimalno, a i to samo u periodu do ponoći .

Još sam danas i prehlađena. Definitvno sam strgana.

anjica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

martinaP i Anja je imala takvu fazu jedno vrijeme, pa je bilo malo zatišje i sad je u fazi plakanja u snu i buđenja svakih pola sata

Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

mi smo malo stariji, prošli dvije godine, ali i nama je bilo isto tako. L. je izrazito umiljato i mazno dijete i stalno traži da ga se grli, nosi, ljubi...isprva (dok je bio jako mali) sam padala s nogu jer mi je skroz bio na rukama (i spavao je na meni, ništa bez mame), ali kasnije sam se naučila da to njemu treba i da to ne mogu promijeniti pa iskorištavam za odmor vrijeme kad on spava po danu. ipak, kad prođe prvi rođendan, sve je drugačije i lakše. sad mi nekad bude i žao što je to sve tako brzo proletilo, sad već ima 1m i 18kg...

Tiwi avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

Svratih da javim novosti.. Nije više tako strašno,pretprošlu noć je dva puta plakao pa sam ga nunala a ujutro (točno na 9 mj) su mi se najsmiješile dvije male bijele crtice dolje na jedinicama :D tako da muke po spavanju pripisujem definitivno zubekima! Nisu još potpuno izašle ali sad je valjda najteže prošlo. Noćas sam čak bila u šoku, jer je tražio papati u ponoć pa u 3:34 pa i 6:24 :shock: (ali zato pocica sve kaj ima) Evo sad spava, malo teže je zaspao i petlja po ustima, ali dobro je.
    I da, Felix, baš tako, ja sam danas umornija nego kad cica svakih sat vremena

Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

a ujutro (točno na 9 mj) su mi se najsmiješile dvije male bijele crtice
    ajme, tiwi, ja, kako čitam na brzinu, sam prvo skužila da su se pojavile 2 crtice na testu. već sam ti krenula čestitati

Tiwi avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

Citiraj branka1 prvotno napisa
    a ujutro (točno na 9 mj) su mi se najsmiješile dvije male bijele crtice
    ajme, tiwi, ja, kako čitam na brzinu, sam prvo skužila da su se pojavile 2 crtice na testu. već sam ti krenula čestitati
    Nisu još

Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

Onda i od tebe očujem neki topic objave za koji dan, tjedan :D

Tiwi avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

Citiraj branka1 prvotno napisa
    Onda i od tebe očujem neki topic objave za koji dan, tjedan :D
    Ma ne copraj!!! Idem radit za mjesec dana, pa ne smijem baš odmah na porodiljni

Felix avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

par dana je bilo bolje, 1-2 sata u komadu, ali zadnja dva dana opet sve po starom. budjenje svakih pola sata - sat, od 9 navecer do 8 ujutro. dobra vijest je da je napokon poceo ici spavati ranije, u 9. ali sto mi to vrijedi kad me cijelu vecer zove na cicanje svakih 20-30 min...
    desni - sve mu je oteceno, bolno, kad stisnem ispod je bijelo... ma izaci ce!!! jednog dana.

Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Felix evo i nas u klubu crvenih očiju.
    Bude po neka dobra noć, sa 5-6 buđenja, ali prva 3 mjeseca se budio samo 3 puta za hranjenje.
    Mislim da je zeko ipak teža kategorija, u rangu mog N, ne znam koliko puta sam rekla da više neću imati djece, a vidi me sad
    Uglavnom, kad me prođe kriza racionaliziram,N je počeo malo bolje spavati kad je propuzao, a podnošljivo nakon prvog roćkasa, pa eto nije nam još puno ostalo
    Puse tigriću, želimo vam mirnu noć.

india avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

Citiraj pikulica prvotno napisa
    N je počeo malo bolje spavati kad je propuzao
    nadam se da neću zacoprat ali upravo se ovo i nama desilo. od kad puže spava bolje, uz iznimku par noći koje su prethodile dizanju na noge.

drž' te se žemske!

Osoblje foruma leonisa avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

cure
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Felix avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

otvorila sam topic prije tocno mjesec dana, pa eto zgodna prilika da zeko obiljezi tu vaznu obljetnicu, usput mu je i bila 7. mjesecnica... sinoc je oborio rekorde, nisam imala vise od 45 min sna u komadu. od 8 navecer do pola 9 ujutro. ili dojenje ili piskenje ili pelena ili nosanje ili urlaona bez ocitog razloga...
    zubic izgleda nece jos skoro.

citam no-sleep cry solution 8) pa cemo vidjeti...

puzanje velite. on pokusava, samo sto nije propuzao ali jos uvijek uspijeva samo unatrag.

pikulice, ali ipak ti je trebalo nekoliko godina da se odlucis na drugo ici cu i ja na drugo, nece valjda dvaput bit ovako... samo da se prvo naspavam koju godinu.

Felix avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

racunam, budio se (odnosno ja sam se budila, on je bio u polusnu osim kad je urlao) jedno 16-18 puta u toku noci :shock:

Tiwi avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

Cure, sestre po nespavanju helllooouuu 8) (imamo cvike da nam se ne vide podočnjaci)

Ma proći će to sve jednog dana. No, do tada, treba zdurat.

Prijavljujem jedan smiješni nahereni zubić koji me još jučer iznenadio, kad je zabljesnuo iz prekrasnog osmjeha... ali, danas izbija i drugi, odmah do njega. Osim toga, pokušava se stalno dići uz namještaj, mene, nogu, stolac, kutiju od igračaka... a ne zna dobro i sav je luuuud. I naravno, odlazi spavati ne prije 22,30 (i to je rano) staaalno me zove za cicu (ali i za igranje u gluho doba noći, dizanje na noge, puzanje isl). Noću jede često. U biti zato jer ga muči sve gore nabrojano.

I tak... sad spava već sat vremena uz nekoliko cicanja..

shogi avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Evo mi bi se pohvalili :D ...
    Nikola spava od 19h sa samo dva cicanja, jedno u 21h, drugo u 23h...ja se već osjećam odmorno, i istuširala sam se bez prekidanja čak i noge zdepilirala
    Inače, nisam stalno buđenje pripisivala zubićima, ali doista krenulo je s 3 mjeseca, prvi zub je dobio s 3,5 i trajalo je do jučer. Sad ima 4 zuba i ne slini više uopće... i mi uživamo
    Felix, Tiwi brzo će sve proći

Felix avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

ma jos samo par mjeseci, taman da se podocnjaci spuste do koljena!
    tiwi, super za zubove!
    nije ni nama pocetak ove noci los. zaspao u 9, papao u 10 i dosad - evo vec dvaaaa sata :shock: nista. ja sam totalno zbunjena. bude vec nadoknadio po noci

Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

Evo i ja se prijavljujem u klub crvenih očiju.Mali će 22-og 6mj.,i što je stariji to se više budi noću.Već sam luda na rubu samoubojstva,psiho-fizički totalno skrahirala,a pomoći nema,Stalno imam osjećaj kao da nešto krivo radim.Život mi se sveo na opsluživanje djeteta i to je to,sve ostalo nema,ni društvenog ,ni intelektualnog,ni bračnog,nikakvog života.I imam strašan osjećaj opće alienacije od svijeta i čitajući sve ovo ne vidim perspektivu,jednostavno se moram pomiriti da više nikada neću spavati više od sat-dva u komadu.Kako je jedna moja kuma rekla(sada ima 65god.)"nisam se naspavala od kada sam se udala,prvo djeca onda sam dohranila starce,pa pomagala snahama s unucima,a sada ja patim od nesanice i boleština koje me drže budnom".I to je izgleda to.
    pozdrav

thalia avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

kathy

nego, shogi, izdepilirala :shock: ??? šta to znači?

meni je došla mama na dva dana pa mi je malo lakše, al od ponedjeljka opet sve po starom.
    inače, nama zuba ni na vidiku. ne sjedi. ne puže. ne jede ništa osim cice.

hmhfpppffffff!

Tiwi avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

Kathy_t

da te utješim u dvije stvari:

1. bebe svakak spavaju, tvoa ima vjerojatno skok u razvoju ali i da nema, sve to jaaako brzo prođe (pa nam na kraju bude i krivo)

2. nemoj se s ničim pomirit to su ti gluposti

Evo, ja se nisam htjela pomiriti (s okolinom) da ne trebam otići od staraca prije nego se udam (i otišla prije puuuno godina, živjela solo, super mi je bilo i teško i lako ali posebno vrijedno iskustvo) , nisam se htjela pomiriti sa spikom da se moram oblačit ozbiljnije nekak tetkasto, kaj mi ne stoji, jer sam prešla 30. (a sad imam skoro 36, mladog muža, super se osjećam i još ne kužim ako vrijeme tako leti) ; nisam se htjela pomirit s nekakvim groznim prognozama kakvo će mi biti dijete jer sam stara rodilja :bljuc: (ma pogle samo Patrika kak je super bebać), nikad se uglavnom nisam htjela pomiriti s ničim jer me to podsjeća na smirivanje a za to imam vremena kad umrem. Pozitiva draga, pozitiva!!

Ovo kaj nas muči je samo jedan dio perida u kojem je naš život trenutačno, bolje da nas muči kaj nemamo vremena nego kaj smo npr bolesni. Samo ti dođi malo na forum i izjadaj se pa će ti biti lakše.

I nemoj se pomirit

Felix avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

u vecini stvari potpisujem tiwi... (osim godina )
    budemo spavele, kathy, budemo!!!
    sinoc je, naravno, nadoknadio... zijev...

Sanela-Naja avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

Drage moje,
    ovim putem želim samo ispuniti pristupnicu za klub crvenih očiju...
    kada se budila po 2-3 puta noću - bilo mi je puno krhko je znanje
    sada se budi svakih 2 sata / kao navijena/ ..a noćas je zaspala u 19 i 30 / kao i obično / - probudila se u 20 i 15 - te ponovno zaspala u 22 i 30 :shock: e pa da se ubiješ...
    odoh sada spavati ..pusta željo..

Felix avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

i meni je 2-3 puta bilo puno, bas sto velis, krhko je znanje

cituckam no-cry sleep solution pa vele da pisem na papir njegove obrasce spavanja. pa evo sinocnji izvod:

21:00 igranje, dojenje,uspavljivanje
    21:50 dojenje
    22:10 zaspao
    23:55 dojenje
    00:00 zaspao
    00:45 dojenje
    00:50 zaspao
    01:45 dojenje
    01:55 pisanje, pelena,dalje dojenje
    02:05 zaspao
    03:00 dojenje
    03:05 zaspao
    04:00 budan, dojenje, pisanje, pelene
    04:15 zaspao
    05:00 potpuno budan, dojenje, nosanje
    05:15 zaspao
    05:55 opet budan, dojenje, pisanje, pelena
    06:20 zaspao
    07:00 plac, nosanje, dojenje
    07:05 zaspao
    07:20 plac, nosanje, dojenje
    07:30 zaspao
    07:45 nervozan, dojenje
    07:50 zaspao
    08:15 dobro jutro mama!

sve skupa, 10 i pol sati kakti spavanja sa 10 budjenja, koja cine 100 minuta, u prosjeku svakih sat vremena. ja od 5 nadalje vise nisam uopce spavala.

juhuuu! jos jedan prekrasan dan je ispred nas, naspavanih i odmornih!

magriz avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

i meni je 2-3 puta bilo puno, bas sto velis, krhko je znanje

cituckam no-cry sleep solution pa vele da pisem na papir njegove obrasce spavanja. pa evo sinocnji izvod:

21:00
    ...
    08:15 dobro jutro mama!
    kod nas je slično svake noći (10,5mj), jedino što dobro jutro, mama i tata imamo između 6 i 7

Tiwi avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

Slično je to i kod nas, samo skuži tek kad vidim napisano

Možda je maaalo duži period spavanja između njurganja i cicanja, kod nas je to nekih sat i pol u dobroj varijanti a sat vremena u malo lošijoj.

Inače, mi imamo problem "maminih gena" pa se djetešce probudi, puzi po krevetu s oooogromnih smješkom i igra se (to zna trajati i sat vremena) a kad se izmori teško mu se namjestiti jer ga muči zubić pa se vrti i bacaka, dok na kraju ne nađe neku nemoguću pozu i zaspi (noćas je to jednom bilo bacanje iz mace na stranuna mene i tako je spavao at vremena u mom naručju a ja sam se bojala pomaknut; a drugi put je zaspao na mojoj ruci ..) Inače to mi je totalni raznjež.

Btw: veli mi sad MM Gle o trlja okice i češka se iza uha, sigurno mu se spava.. A ja njemu na to: Pa da, i ja trljam oči, zjevam i spav mi se, al ne bi me bogisus natjerao na spavanje! Ne mogu djetetu zamjeriti!

Dia avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Felix
    svaka ti cast...ja mislim da bi odavna ispalila na zivce

Felix avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

eeee... to sam ja prije 4 mjeseca govorila luni!
    tak da... nemoj si coprat, mozda i tebe stigne (i onda otkrijes da ipak nekako, jedva, imas te snage u sebi)

Osoblje foruma leonisa avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

da Dia....Lea je pocela sa 7 mj. ali zestoka je tek od 8mj.
    neku noc je od 23-06 imala 10 sisanja! i jos mi fali MM jer ga je izgurala iz kreveta

Stranica 2 od 6 PrviPrvi 1234 ... PosljednjePosljednje

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •