-
Dakle, evo me ovdje. Nakon što sam greškom otvorila topic s istim naslovom. Vjerojatno ste pročitale da i moja Lu neda mami mira po noći i da se budi svako malo. Eto sinoć je odlučila otići spavati u pola jedanaest, pa sam si dala oduška i malo surfala po netu (koja pogreška!!!!!!!!!), a trebala sam zapravo otići spavati sa njom. I naravno da sam promrznuta, jer sam pametno ugasila grijanje, legla u krevet u pola dva, nisam se stigla niti ugrijati, kad evo Lu skaće u kinderbetu i zove cicu. Ništa, dignem se, smrznem se, ponovno, Lu zaspi, ja se ušuškam pod poplun i evo nje opet. Dakle, nacicavala se do pola četiri, zatim je zaspala i u četiri je opet bila budna jer ju je probudio mm kad je, odspavajući dobar dio noći u dnevnom boravku i fino odmoren, ušao u sobu i SLUČAJNO svojim dugim nogama zapeo za staklena vrata koja su, naravno, fino lupila po zidu i stvorila milozvučan ton!!!! (nisu se razbila). I tako se Lu odlučila igrati, ali ne sa tatom koji se fino naspavao, nego sa mamom koja se nije ni zagrijala. Uh, probala sam se sakriti ispod popluna, ali me je našla i čupala me za kosu. Probala sam joj pjevati, ali ni to nije išlo, više ni sama ne znam što sam sve probala i na kraju mi je uspjelo opet je uspavati. Šusnula sam je u kinderbet i stisnula se uz muža i spavala do sedam. Dakle, puna dva sata sna! Danas se nisam ni našminkala, toliko sam umorna. I da nema svih vas tu, ne znam kako bi izdržala. Zato vam svima puno hvala što postojite.
Sada trenutačno moja Lu pokušava tipkati uz mene.
PS. Na koji naćin da Vam je predstavim. Kako da stavim slikicu?
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma