-
Cuvanje trudnoce i regres
Postovani!
Zanima me, ako netko mozda zna, ako odem pocetkom iduce godine na cuvanje trudnoce, hocu li dobiti regres za tu godinu?
Hvala na informaciji!
-
-
Da, nadam se da daju... jer planiram izdrzat na poslu dok trbuscic ne naraste i dok se mogu kretat, jer smo u kreditima i treba nam novaca, pa me bas zanimalo koliko dugo u tekucoj godini trebas radit da ti daju taj regres... u Kolektivnom ugovoru to nisam nasla, a ni u Zakonu o radu bas ne pise ... ili pise a nisam vidila...
-
Ja cijele ove godine nisam radila (na početku godine je to bilo bolovanje zbog komplikacija, a od sredine ožujka obavezan porodiljni), a u 7. sam mjesecu dobila regres (ista svota kao prošlih godina kad sam radila).
-
Super cure, hvala vam puno!
-
moraš "planirati" godišnji za tu godinu, znači prije početka porodiljnog, odeš na godišnji (npr. cijeli za tu godinu, 2007). i onda dobivaš regres
-
Tako sam i mislila, iskoristit stari i novi u komadu, i onda odmah nadovezat porodiljni. Jedva se cekam maknut s posla...
-
Mislim da ne trebaš na godišnji. Lani sam bila na čuvanju trudnoće i dobila sam regres (a i onu naknadu nakon 90 dana).