upravo sam ireni to ispričala...još nemrem vjerovat...gric rafaela, žlica francuske, pa tako redomms. ivy prvotno napisa
![]()
upravo sam ireni to ispričala...još nemrem vjerovat...gric rafaela, žlica francuske, pa tako redomms. ivy prvotno napisa
![]()
ajde mame dojilice, pomozite mi dok čekam da proradi SOS....
http://www.roda.hr/rodaphpBB2/viewtopic.php?t=31961
Joooj Spooky, pročitala sam, ali ne znam što bih ti napisala. ja stvarno nisam imala takvih problema. Možda je stvarno soor... :/
Hvala Sanjić, i Pinokijevka...ma svima još jednom hvala.Sanja prvotno napisa
nadam se da si do sad riješila nedoumicuspooky prvotno napisa
curkama
Nećeš vjerovati, ali još uvijek nisam...cica još uvijek boli.tweety prvotno napisa
:?
Zvala sam SOS i nismo niš pametniji. Vidjet ću, možda prestane bolit samo od sebe...
Spooky, supatnice, ja sam ti odgovorila, ali od mene nećeš imati neke pretjerane koristi.![]()
spooky, kao prvo ljubiv vas, sve tri i držim fige da sve što brže dođe u "normalu"spooky prvotno napisa
ja sam također imala (kad je Isa bio u Dorinom uzrastu) sumnju na soor, lai nije bio soor nego nervno-mišićni nadražaj mliječne žlijezde![]()
pomoglo mi je sljedeće:
-relaksacija
-masaža cijelog tijela (profesionalna)
-tuširanje toplom vodom, sa detaljnom masažom grudi i odmah nakon toga dojenje sa "šeširićima"
-pila sam i sok od cjeđenog grejpa i 4 puta dnevno čaj od kamilice u cvjetu,po preporuci ljekara
ne znam koliko sam ti pomogla :/
moram obavijestiti tulumaše da je andrej bolestan.jučer je imao lagani proljev i žalio se na trbuh, a kad smo popodne došli doma - 38.7!
prvo sam mislila da je pretjerao s delicijama, ali visoka temperatura mi vuče na neki virus. danas mu je bolje, još nije kakao (i hvala bogu, ne povraća).
nadam se da nikoga nismo zarazili... (ali netko je zarazio nas)
spooky, nadam se da će bol popustiti, nemam nikakav pametan savjet.. :/
ivy, moj partijaner je još uvijek zdrav, a nadam se da će tako i ostati,
jer te crijevne viroze su jedina stvar koja njega uvijek dohvati; prehlade, kašalj, angine - nikad.
ali mogao je to andrej bilo gdje pokupiti, možda nije na roćkasu, vibrrrr da se guza brzo oporavi![]()
ajvica, ljubi bubanca!![]()
Moja Pia izgleda proživljava krizu zbog vrtića. ne u vrtiću već doma. Stalno hoda za menom i hoće da ju nosim i mazim, a ako u kojem slučaju istog trena ne mogu, počne tužno jecati i zvati: "moja mama!"
Zadnjih tjedan dana baš i ne spava u vrtiću onak kak se spada pa to još pogorša stvar.
Ja ju mazim maksimalno. Navečer padam s nogu od umora jer stalno imam jedno dijete na rukama.
Jučer je normalno zaspala, ali se totalno razbudila kada sam ju stavljala pišat pa je završila s nama u dnevnoj sobi i zaspala mi na rukama. (a MM i ja htjeli u akciju).
Jutros je htjela još malo spavati i maziti s menom, ali kada se razbudila, bila je sretna i vesela...
ma mogao je u igraonici u petak, u igraonici u mercatoru... ali ja sam u čudu jer ona skuplja JEDINO angine, sve mislim da ipak odemo dokici pokazati grlo. :/
spooky,izdržilice...
zaboravila sam napisati da me totalno izluđuje s "Malim letećim medvjedićima"
cijeli dan slušam: " U šumarku skrivenom medvjeda je mali dom..."![]()
Ajvić, pusa bubancu...Toplo se nadam da nije guzo-virus...i mislim da nije bilo guzo bubanaca ( i nadam se da ih niti neće biti) na tulumu (jeza me je tih guzo-virusa, jer imam problema sa Lovrinim natankavanjima)...Lovro je bio bolestan prošli tjedan, ali ga je prošlo. I došao je OK na tulum (još je dan prije imao ostatke noso cura, ali bio je ok)....(i bili smo kod doca....i sve je bilo ok!)..
![]()
DRAGE MOJE ZPB-ovce...
ne znam jeste li vidjeli kako nam je SC napravio uslugu i odobrio još jednu Rasprodaju.
Ali...
SLJEDEĆI VIKEND!!! 23., 24. i 25.11.
Zbrojite se, oduzmite (malo manje) i pomnožite i dođite u što većem broju, kad god možete i koliko god možete.
Ajmo dokazati da se možemo organizirati u osam dana :shock:
Naravno da možemo!
Điiiiiiiiiiizuuuuuuuuuuuuuuuus!!! :/
boob graditelj, možemo li popra.......apricot prvotno napisa
booob graditelj
NARAVNO DA MOŽEMO
uh...baš mi je ovo tužno za čutims. ivy prvotno napisa
![]()
fran je zdrav i stalno pita kad će mu prijatelji opet doći.
ajvi, meni bi prvo palo na pamet da je zbog rafaelo-francuska, kombinacije, ali ne znam objasniti temp.
uglavnom vibrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr za guzičicu
i meni je to prvo palo na pamet(prvi put je jeo majonezu i već sam krivila sebe-nemajku). no, ipak smo otišli dokici koja je rekla da je grlo malkoc crveno, ali da ona misli da je nešto crijevno-guzno u pitanju. danas ne kaka, temperatura do 38, pa bumo vidli dalje... glavno da nismo nikoga od vas razbolili.
apri, ja preko tjedna nikako ne mogu.u subotu, nadam se.
Marko je noćas povratio,naravno po meni i bračnom krevetu, i danas je imao 2 mekanije stolice...
i evo sad spava
nema temperaturu
jeli smo istu hranu,meni ništa
ivy, nadam se da ćete virus uništiti brzopotezno kao i mi. ladu je uhvatio proljev u nedjelju i lagana temperatura, u ponedjeljak je ostala doma ali već bez temp. a i proljev je popustio. danas je stanje redovno osim što si kronično falimo i lovimo svaku minutu za maženje.
spooky, kakvo je stanje danas? nadam se da bolovi prolaze i da nije soor.
pusa malim bubancima![]()
apri, ti sumnjaš u nas? samo nek' nije 03.12. ostalo sve može.
mamma san, mislim na tebe i ne stižem se okrenuti već je dan gotov. javim se ovaj tjedna. sorry![]()
jeste, bojanams. ivy prvotno napisa
![]()
šalim se; on je samo šmrkav, za sada :/
nije mu ništa,skače po stanu .....
ja bi bila dotučena,tj i jesam,al nema veze![]()
Ajvi i Maria, ljubite male bolesnike.
Spooky, nadam se da si danas bolje.
Ja ću, što se rasprodaje tiče, biti u mislima s vama i s guštom pogledati slike ako ih stavite na net.![]()
Marko i Andrej, nadam se da ste već zdravi.![]()
Računajte i na mene, samo još ene znam kada, moram se organizirati.apricot prvotno napisa
mamma san, nadam se da ćemo konačno obaviti onu kavu.
možda nam se i pinokijica pridruži.
Marko,Andrej,Spooky, kako ste mi![]()
mi smo puno bolje
volimo vas sve![]()
Pozdrav svima.Nadam se da su bubanci ozdravili. Moje curke su sad šmrkave, a Pia dosta kašlje... :/
Moje cicke su OK. Ja sam se već splašila da će me napast soor ili sačuvajbože mastitis...
MM danas ima ročkas, a ja sam se jučer ubila od pečenja kolača. Moj dragi nosi na posao 4 vrste kolača...
spooky, pa kad si to stigla?! svaka čast!
andrej je dobro, danas nema temperaturu i super je raspoložen. vidim da je neki virus u pitanju, i jedna od teta se razbolila od druženja s andrejem u ponedjeljak.
svima koji još kakaju ili pak šmrcaju![]()
pinocchio, popodne ti donosim karte za koncert!
Drago mi je da su dečki bolje, sad još samo da curke ozdrave.![]()
Spooky, svaka ti čast! I čestitke tm-u!
Nakon boleštine upravo smo odradili prvo jutro u vrtiću (2,5 sata). Prvih sat vremena se motao oko mene u sobi, a onda sam ga čekala ispred...i bio je super!!!
Sutra ćemo probati biti skroz ispred sobe...a od idućeg tjedna, ako neće biti neke beštije..kratka ostavljanja... :/
evo i mi se prijavljujemo u klub smrkavaca.
Medjutim, prehlada je vec sada iza nas.
Sami je danas isao na redovnu kontrolu. Tezak je 12 kg, dug 89 cm (ovo je za :shock: ) Uglavnom sve je OK![]()
Vidili su mu krv iz prsta, pa kada je Edi vidjela njegov flaster na ruci, prepala se. Nevjerovatnop koliko je njen petodnevni boravak u bolnici prouzrokovao trauma![]()
Cure, citam knjigu Crveni sator i uzivila sam se u sve one porode. Sinoc govorim MM-u da bih ja jos jedno.![]()
..znala sam!!!!!snorki prvotno napisa
![]()
ha, ha, znači moraš promijeniti potpis u profilu
evo i nas u klub šmrkavih; noćas je malo i kurio, ali je prošlo i danas je o.k., osim što je šmrkav.
pusa svim bubancima i oporavljenim sisicama![]()
He, he... he, he, he...snorki prvotno napisa
stižu dupliću i brže nego što sam mislila...heheheheheheheehedille prvotno napisa
![]()
Dille, ti kako si se vratila u domovinu, nemas vremena za staru raju... Sta to rade sa tobom???dille prvotno napisa
samo da vam kazem, da mm nece da cuje za treceg bebaca. Nema sanse. ja bih se jos i mogla odlucit, ali on :shock:
Ma vise citam, nego sto pisem... Ali vas sve i dalje jako!
ms. ivy prvotno napisa
mic..po...mic....DUPLIĆI!!!![]()
PS
Ako je Snorki promijenila mišljenje, što ne bi i Snorkiman?![]()
Snorki, ajde na odbrojavanja. Čekaju se duplići....![]()
http://www.roda.hr/rodaphpBB2/viewto...29992&start=50
tatek organizira posjet željezničkom muzeju oko božića - vlakoljupci, gdje ste? :D
prijavljujem potpuno zdravo dijete, guza i svi ostali dijelovi. kaže da ga je bolio virus a izliječio se pijući "čaj za bojest" (šipkov).
uveli smo i ispijanje panadola iz specijalne čašice (za žesticu), gurmanluk je proradio unatoč bolesti pa je izjavio: mmm, fini je sijup. di si to kupija? 8)
pinocchio, kamo nestade?
Drago mi je da je Andrejček zdrav.![]()
Snorki, mijenjaj potpis!![]()
Znate što, stigli smo na kratko u Zg, bila sam na poslu (s Florom) i najavila voditeljici projekta da razmišljam o ostanku kod kuće do Florinog drugog rođendana - posve me podržala, divno je reagirala i sad mi preostaje razgovor s ravnateljem i proučavanje papirologije. Znam da ćemo imati osjetno manje love, ali osjećam se lagana kao perce.
sanja, čestitam! :D
i mene sve više mori želja da budem doma, ali nezivedivo je.
Snorki???
Jesam ja nešto propustila, ili...? :pljes, pljes:
I mene ovih dana puca - htjela bih još jednu bebu, a onda opet... uh!
Sanja super, baš mi je drago što su tako reagirali.
Uživaj sa curkama.
Koliko ostajete u Zg?
Nije valjda da vas opet nećemo moći vidjeti?
Thanks!ms. ivy prvotno napisa
![]()
Ma nije, samo treba napraviti novu bebu.ms. ivy prvotno napisa
![]()
Pčelice, solo sam s curkama, nemam auto i uopće nismo mobilne. U nedjelju se vraćamo, tako da sumnjam da ćemo se stići vidjeti, zato ni nisam ništa najavila. :/
Idući put ćemo ostati dulje i svi zajedno, pa ćemo imati i vremena i autek i sve skupa.![]()
Ej SAnjić, super!!! :D
Mi smo danas odradili drugi dan u vrtiću..i to kod tete otimačice.
Danas se Lovro teško odvojio od mene...ali znam i zašto. Zbog tete.
Dakle, s veseljem dolazimo u grupu u 9.20 i on skuži tetu J., koju više poznaje! Super!Teta dolazi do njega, pozdravlja ga, pruža mu ruku i vodi ga u drugi dio sobe na igranje. On s veseljem odlazi. Nakon par minuta okrene se meni, ja mu mahnem i kažem mu da sam ispred vratiju. On kima glavom.
Ja vani...sretna i ponosna...ali, odjednom čujem neka naređenja ok spremanja igračaka... :/ nakon par minuta evo mojeg djeteta, koje me ne pušta i inzistira da uđem sa njim...ulazim i imam što vidjeti:
Teta je u 9.30 započela spremanje sobe...OK..ali na koji način? Svima ZABRANJUJE igranje i svako mora svoju igračku posrepmiti u njen kutić...Normalno moje dijete koje se taman počelo igrati, više se NE SMIJE igrati, jer ova cijelo vrijeme (ne njemu, ali drugima i on sluša) zabranjuje igranje i stalno nešto viće u NE rečenicama....Normalno, moje dijete rezignirano dolazi k meni....ja na jedvite jade uspijevam ga nagovoriti da uzme metlu i neka mete ...on uzima i baca se na posao i ponovo odleti u sobu...ali opet teta viče stvari na mjesto....i naređuje im da se svi moraju sjesti na veliki kauč...svi sjedaju i vidim da želi i moje dijete, ali ona GA IGNORIRA! Okrenula mu je leđa. Moje dijete stoji, iza njenih leđa, a ona ga ne gleda i počinje recitirati pjesmice....Lovro dolazi k meni.....Nakon jedne pjesmice teta se diže na telefon i ja joj SKREĆEM pažnju da je ZABORAVILA na jedno NOVO DIJETE U GRUPI!!!!!![]()
Ona dolazi i pruža mu ruku...ali prekasno! Lovro joj je (isto) okrenuo leđa.I traži da izađemo van iz grupe. U predrpostoru druga grupa i on uleće među njih i odmah počinje komunikacija i igranje....
Nakon 5 minuta, naša grupa izlazi i počinje spremanje za parkić.
Ok...idemo i mi! Spremimo se, nađemo komada i izlazimo van...
Ja se odmičem, ali Lovro me snima....Teta ga ne flegma..jedino flegma klince koji (zamisli!!) previše trče, hodaju po travi (ona je travi danas rekla NE) i sl...
No, ja uzimam stvar u svoje ruke i odlučim krenuti drugim putem...tko flegma tetu! Naći ćemo si frenda! Lovro ubaci kolica u pješćanik...ispred mene mali SVen i zamolim ga da ode pomoći Lovri...klinci se skompaju...Pomognem malom LUki (mali je glavni lemač u grupi) i zamolim ga da ubuduće pazi na Lovru..on mi obećaje!...Mala Vanja mu ide dati ruku...mali SVen ga sakuplja kao zadnjeg u parku i govori mu da treba ići unutra! (koza ne reagira)
I tako ponovo ulazimo u sobu. Lovro sam ode oprati ruke. Ja pomažem klincima i sklapam prijateljstva...Lovro ulazi u sobu (SAM!), klinci sjede za stolom i ja mu govorim da si nađe mjesto za stolom da će teta nešto donijeti (on očekuje kikić
ali dolazi ručak
). Za stolom je do svoje Marte...ali drage su mu curke ispred njega i on se diže i ide ih pomaziti
..no jedna mala agresivka ga lupi posred obraza i on joj objašnjava da samo joj hoće dati pusu, ali ona se diže sa stolca i prijeti mu...(ja umirem)..onda ga uštipne za obraz..malac se okrene i dođe k meni (teta okolo tumara)..ja se sa Lovrom dogovorim, da curku ignorira i da se s njom ne petlja i da će NJOJ biti krivo, a on ima svoju prelijepu Martu koja mu čuva stolicu i on sav sreta sjeden do svoje cure...Dolazi teta Z. (hvala Bogu!!)...i dolazi ručak...zatvaraju se vrata...nakon 10 minuta izlazi moj Lovro i kaže: Gotovo!!!
Ja pitam tetu Z. koliko je pojeo, a ona mi kaže da je pojeo palenticu a nije htio kiseli kupus...big deal!! i da mu je nudila i sokić, ali nije htio (bio je ledeni) i da je onda rekao da je gotov. Na izlazu je sve pozdravio i viknuo Bok! Vidimo se sutra! i klinci su mu odzdravili...i mi smo krenuli doma....sretni jer je sutra teta Z., a ne frustrirana baba.
Teta Z. ga uključuje u društvo, ne ignorira, potiće, ne zanemaruje, skreće drugima pažnju na njega..sve nenametljivo, dobronamjerno i prekrasno...i ima autoritet, dok ova druga samo stvara larmu...i dobro kaže MM: teta J. je frustrirana histerikuša...na žalost, istina... :/
Sanja, super da si našla način kako organizirati život dok cure porastu!
Ivy, mi bi isto u muzej, Ana je luda za vlakovima, već smo htjeli u Tehnički muzej, ali mi se malo čini još komplicirano za nju (možda samo da prozujimo malo...)
Pčelice, jel' mi to tvoja Nika stigla u telefonskom računu jutros?![]()
Mamma san, ovo je bio uzbudljiv odgođeni prijenos, nadam se da ćete uspjeti pridobiti tetu J.
![]()
Pusa svim malcima![]()