Ma, da. Ja sam od ponedjeljka na bolovanju, pa čuvam Matiju i nemrem doći pomoći jer ga nemam kome ostaviti.
Ma, da. Ja sam od ponedjeljka na bolovanju, pa čuvam Matiju i nemrem doći pomoći jer ga nemam kome ostaviti.
I našeg preslatkog, prepametnog frenda!kli_kli prvotno napisa
Curke sutra idem privatno pulmologu po drugo mišljenje. Vibrirajte da napokon saznamo dijagnozu...
Yavanna suta idem kupiti Zeleni med. Zvala sam savjetovalište i kažu da počinje djelovati za otprilike 40 dana i da ga preporučuju od godinu dana. Hvala ti puno za informaciju!!!
Novi je presladak, izgleda mi baš onako odraslije.
Hvala vam cure!
Nitice ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da saznate s cim treba da se borite, pa da pobedite!![]()
Nitica prvotno napisa
![]()
ja ću vjerovatno uletiti četvrtak ili petak ili subotuu na rasprodaju ali ovaj put bez mm (još uvijek šepucka)
kaj je sa subotom???????????????????????
Mislim da sam o Noviju sve rekla...... svaka čast kli-kli za maramu, mi smo od ljeta prešli na kolica, jer su mi diskovi skoro otišli....
Ma nego da vas ja pitam kakvi su to đirevi s loonom da je pola ljudi spominje u potpisu, a nema ni romine ili se to meni samo čini?
joj kli presladak mi je.
Ja sam jos uvijek fascinirana njegovim prepoznavanjem slova, pa evo vec par dana malo pomalo ucim Andreu...ona jako puno sara po bloku, a sad joj ja vise ne crtam mede, cvijece i srceka (bozesacuvaj da vidite tu umjetnost) nego sam pocela sa A, O, I, i totalno sam ju zarazila...sad gdje god vidi nesto napisano nosi meni i vice A A A A i tako u beskonacnost. Na trenutke sam pozalila sto sam se uopce upustila u tu avanturu.
Inace, danas si je iscijedila cijelu tubu Musteline kreme za guzu (najneefikasnije potrosenih 60kuna) na glavu i bas se pitam kako cu joj to sutra oprati jer ta krema kao ne propusta tekucinu. Isprva sam pop.... kad sam vidjela jer danas radi samo stetu po kuci, ali sam se zacas skulirala pa sam ju i slikala...moj mali snjesko bijelic![]()
Ja cu definitivno jedan dan skoknuti do SC-a, i to bi najradije u petak na 2-3 sata jer mi se ne da guzvati u subotu na rasprodaji...
Yavanna, loona nam je otisla, njen profil je pobrisan i ne posta vise na forumu, ali ja se nadam da nas bar tu i tamo skicne![]()
Romina je jos tu negdje, ali sam i ja primjetila da je drasticno smanjila pojavljivanje medju nama. Eto, zapravo svi smo nekako u svojim brigama, ja se pojavim samo ovako navecer kad curke spavaju, neki rade, neki nemaju kompice i tako...ali meni bas pase ovako malo virtualnog druzenja da si razbistrim glavu.
haha, ivonna, dobrodosla u klub!
yavanna, ja sam najiskrenije mislila da se ni ti neces vracati, jer te bas dugo nije bilo, nekako mi se cinilo predugo da bi jedini razlog bio to sto nemas internet.
ali sreca pa si se stvarno vratila!
romina nema komp kuci, a i maureno je bio bolestan, pa verujem da su to razlozi sto je nema.
a za loonu i ja se nadam da nas bar nekad procita.![]()
E da, ja sam rekla da ću se vratit! Samo što se ljetovanje jaaako produžilo, ali mislila sam ja na vas!
Šta se tiče slova ja stalno Maksima učim slova, A,O, I, B, C to zna i geometrijske likove prepoznaje, ali trenutno je najviše opčinjen križem! IVidi ga tamo gdje ga ja ne vidim! A najdraži mu je onaj zeleni od ljekarne, uvijek moramo malo stati ispred njega da ga gleda kako žmirka...i zna reći iiiiiiižžžžžžž!
e da, yavanna, novi nikad nije hteo u kolica, a leto smo proveli uglavnom na njegovim nonicama i noseci se bez marame, a ponekad i u marami.
sad kad je hladno, ali bas hladno, bas zeli u maramu i meni je to bas super!
nosila sam ga i na ledjima kad smo malo planinarili, a on mi je zaspao u marami.
ma mene vise bole ledja (i kukovi narocito) od celonocnog sisanja nego od nosanja!
Mi smo bili zakleti maramaši, nosili smo se do njegovih 10 mjeseci, onda je pomalo zavolio kolica jer voli gledati naprijed, sad neće baš u maramu, jedino ga moram nosit na rukama, morat ću kupit još jednu kratku maramu za na bok, pa će valjda htjeti, sad uglavnom hoće dosta da hoda pa su mi kolica opet teret.
Ne spominji leđa, meni lopatice otpadaju i vratna kralješnica! U zadnje vrijeme isto loše spava i stalno je na cici, općenito danas je htio non stop ciku, svako malo kad se sjeti, usred ručka, u parku, u šumi, u autu......a
Novi,![]()
Marama, isto
Mama, Novi, cika i marama![]()
Tata, Novi i marama-raznjež, totalni raznjež
I mene zanima. Družimo se ili ne?Mirta30 prvotno napisa
Bokić! Samo da se pohvalim - jučer smo bili kod dr. i imamo 80 cm i 9,5 kg!
ajmo se dogovorit da se nadjemo na rasprodaji ili ispred sc-a(ako vam se ne da ici u tu guzvu), pa da odemo negdje u blizinu na pice!!!
sta ja znam-oko 10, 11, 12h- kad vam pase???????
Nitice,javi obavezno sta kaze dr. za Matiju!!
Novi :D
Ivonna, cesto nislim na vas!![]()
htjela sam javit da Nika napokon ima najdrazu igracku!!! malu celavu bebu iz nekog malog ducana sto joj je kupila baka!! :D
jako joj se veseli!!
inace je imala i onog medvjedica dobrog srca, i kupusicku i kitty... ,ali do sad ih nije tak zavolila ko tu bebu!
A druženje ovaj vikend propada? Da znam, jel'te osloboditi termin za svoj bogati društveni život![]()
Ivonna se ne javlja pa eto ako želite dođite u Zaprešić na kavicu. 10 h, Trajbar Team - imaju konjiće, vau-vau i micu. 8)
jooooj,kak sam glupa!!!pa rasprodaja je u drugu subotu!!![]()
thanx mirta!!
mogli bi doci u zapresic city ,ali je netko napisao da je losa prognoza za cijeli vikend!! :/
Pa baš zato! Klinci neće biti u zatvorenom, vidjet će domaće životinje (ah ta gradska djeca), mame i tate možda uspiju popiti kavu i svima super.
ja sam za!Mama Natasa prvotno napisa
rasprodaja - mozda dodjem na samu rasprodaju posto ove druge dane radim
Nika i celava beba![]()
i mi bili kod doktora ali zbog pregrizenog jezika.... sve super vec je zatvoreno i zarasta al izgledalo je grozno, mene bilo strah da ne mora na sivanje
Teu!
ispravak netocnog navoda:
jesam za kavicu ali...
u subotu radim do 13, dakle jel moze popodne ili nedjelja?
Mi smo u subotu slobodno prije podne, poslije podne imamo neki dogovor a u nedjelju kuham ručak za moje i svekije...
pih...onda se ne vidimo..steta!
Bar smo nas dvije blizu pa ćemo se valjda uspjeti dogovoriti![]()
ja ću se večeras probati dogovoriti s mm, mislim da će sve biti OK
MNataša - na tom mjestu koje spominješ, ima li kakav bric ili klupa da mm povremeno sjedne???
Dobro jutro svima!![]()
Mama Nataša, sretan ti rođendan!!!!![]()
Da vam se na kratko javim prije posla.
Nitice, šaljem ~~~~~~~~~~ za Matiju!
Zbog noćnog dojenja i mene bole kičma, vrat i ramena, žude za jednom dobrom masažom.
Jednom sam bila kod Trajbara, tamo je baš lijepo.
Imaju prekrasne konje i male ponije, i lijepo uređen kafić sa terasom iznad konjušnice (koliko se sjećam !?).
Lana zna prepoznati konja u slikovnicama, pa sam svakako planirala odvesti je tamo da ih vidi u živo.
Moram se spremati na posao.
Pusa svim ljetnim kikačima!!!!![]()
Ena![]()
jutro cure
mi smo nocas imali frku
Obje cure su mi zakurile pa smo se cijelu noc nosale. Skidala sam im temperaturu, Meri cepicima, Andrea je dobila Lupocet sirup. Jako mi je zao ali mislim da cu morati otkazati poziv za sutra. A bas sam se veselila jer mi fale ljudi oko meneSvima vam saljem puse, idem probati malo sklopiti oci sad dok curke spavaju..
Posebna pusa nasoj slavljenici, Mama Natasa...SRETAN TI RODJENDAN![]()
ivonna,![]()
![]()
![]()
Mama Natasasretan ti rodjeeeeendan!!!!
![]()
![]()
mi bi doslu i taj trajbar!!!u kolko sati??
Super, kad bi vam odgovaralo? Lenči se obično budi oko 8-8,30 pa može izdržati negdje do 12. Oko 10?
Ajde tko može doći?
Hvala vam svima na dobrim željama!
Ivonna![]()
sad sam skuzila da bi se sutra trebala naci i sa kukicom,ali jos ne znam tocno vrijeme,pa javim!
MN, jesi vidjela ovo?!![]()
http://www.roda.hr/rodaphpBB2/viewto...184&highlight=
Mama Natasa sretan rođendan![]()
Ivonna i cure držite se!
Jesam, jesam..
Baš ste me iznenadile![]()
I kako se osjećaš mamaNataša????
oko 10 mi se čini ok!!!
bucka-kaj ima???
puse ivonnčicama![]()
![]()
Vidu se guza zacrvenila ko' malom pavijanu, čak mu je i natečeno,
mažem s Bepantenom ali za sada ništa ne pomaže (Sudo krema je isto tak-tak) ima li koja od vas neki svjet??????????????????
Staro, staro...
Onda je dogovor pao - sutra, 10h, Trajbar team, Zaprešić. Nadam se da svi znate do tamo. Tko ne zna javim broj na pp pa zovete ak se izgubite![]()
Nama su frendovi preporučili kremu Desitin, njima je bila super a nama tak-tak. Proizvođač je Phyzer (mislim da se tak piše).
o neeeeeeeee,Mama Natasa prvotno napisa
bucka ako vi ne dolazite nema šanse da nam Nataša objasni gdje moramo doći![]()
Frana jutros nissmo odveli u jaslice, jadničak je cijelu noć imao zaštopan nosić i slijevalo mu se u grlo toliko da je 3* povratio šlajm.![]()
Jutros sam ga odvela kod bake i dede i dobro je. Samo da ne dobije upalu uha. Kupili Sterimar, Operil, fiziološku, čupamo čok-čokom...Dobra vijest je da nema temperaturu...
Pusa MN za rođoš, i želi vam dobar provod sutra!
Mirta30 prvotno napisa
![]()
Najdražoj mami Nataši, sreeeeeetan roooočkas i puuuuno malih preslatkih Lenica!!!
Curke nećete vjerovati!!! Privatni pulmolog je pregledao Matiju, testirao ga i zaključio da je ovih 2 mjeseca dobivao krivu terapiju...Nema astmu, nije alergičan, a dobivao je terapiju za to, što mu je stvaralo kontraefekt i nuspojave. U bolnici je imao izgleda i upalu pluća koja uopće nije liječena... Ako je ovaj pulmolog u pravu (što ćemo vidjeti kroz par dana) mogla bi zadaviti cijeli Srebrnjak. Matija je sada na nekim inekcijama i antibiotiku i cijelu noć je prespavao i prodisao kako unazad mjesec dana nije. Za par dana bi trebao ozdraviti i normalno se uključiti u jaslice.
Prvo :D a ondaza doktore.
Hoćemo se vidjeti sutra?