Puse ozdravilice malom Franu.
Mirta mi mažemo guzu sa Bepanthenom ili baby kremom od Biopharma. M. tako zna biti crvena od paradajza. Da mu nije od neke hrane?
Mi ne dolazimo na druženje jer moramo ići po pikicu.
Puse ozdravilice malom Franu.
Mirta mi mažemo guzu sa Bepanthenom ili baby kremom od Biopharma. M. tako zna biti crvena od paradajza. Da mu nije od neke hrane?
Mi ne dolazimo na druženje jer moramo ići po pikicu.
Nitice, pa strasno da su skroz pogresili! Kako su grozniii!
Super sto je Matiji vec bolje, ja mislim da to znaci da mu terapija odgovara, inace se ne bi nista desilo. Tako ti je to sa antibioticima.
Kovke, ljubi Frana i saljemo vibrice da ostane na smrkljicima!
Mirta, najbolje pomaze gola guza! Nemoj da se p[lasis da je hladno, samo mu obuci neku laganu trenerku ili pidzamu dole.
Novi je u malim boxericama po ceo dan kuci!
Ivonna, ljubi obe devojcice, pa kako obe zajedno. Tebi ~~~~~~~~~~~~~~ da izdrzis a lepoticama da ih sto pre prodje!
Nemoj biti tak blaga, mogli su mi dijete upropastiti, jer su to užasno jaki lijekovi sa nuspojavama. Kad sam to jučer čula počela sam se tresti i plakati od jada, ali i olakšanja!! Joj kak sam ljuta!!!!Mama Natasa prvotno napisa
Ja tek sad vidjela da su mi snahice bubine! Pusaaaa Andrei i Meri od malog princa
Ja već mjesec dana objašnjavam ovima u bolnici da mu terapija ne odgovara jer mu ništa nije bolje, nego svakim danom sve gore, ali oni valjda misle da znaju najbolje...kli_kli prvotno napisa
I ja mislim da je konačno terapija pogođena. Sad me zvala svekrva da je upravo sam od sebe zaspao. Legao na krevet i čori. On je totalno željan sna i mirnog disanja. Da ga vidite, od jučer je procvao. Jurca po stanu, jer konačno ima zraka i ne zapuše se nakon tri koraka. Ma, kaj da vam velim cijela obitelj je preporođena. Presretni smo kada ga vidimo ovako živog, veselog i na putu potpunog ozdravljenja!!!![]()
Sorry, nema ljućeg smajlića...Nitica prvotno napisa
Nitice - nemam komentara, užas!!!!!!!!!!!!!
Nitice - užas! Zbilja bi ih trebalo tužiti! Uživajte na kavici u subotu, popijte ju i za mene jer mi baš nije zgodno doći ali misliću na vas iz Zagorja!
nitice, stvarno ne mogu vjerovati!!!!!! :shock:
za doktore!!
bas mi je drafi da je Matiji vec malo bolje!! :D
mi nismo sigurni dal cemo sutra doci u zapresic jer na kraju u isto vrijeme imamo dogovor na bundeku sa ekipom sa nogaca!!!
ak nas nece biti tamo-lijepo se provedite!
mi veceras opet idemo van sa prijateljima,a niku kod nas cuva baka!!
slijedeci tjedan idemo opet kod fizijatra jer joj dok hoda desna nogica ide prema unutra!
svima koliko vas ima!
Mirta kaj se samo mi družimo?
ajde vi dodjite radje na bundek!!!gledajte ekipu za pozeljet!!!
1. kukica i necakinja
2. dc, bs i np
3. dille i veseli trio
4. coksa i pticica
5. Kristina1 i Nikolica (muz se ne spominje, pa ne znam)
6. tanja_b i Andrej (muz se takodjer ne spominje, pa takodjer ne znam)
7. apricot i Orka
8. pcelica i Nika
9. bucka, daddy i nika
please,please,please
ajde vi dodjite radje na bundek!!!gledajte ekipu za pozeljet!!!
1. kukica i necakinja
2. dc, bs i np
3. dille i veseli trio
4. coksa i pticica
5. Kristina1 i Nikolica (muz se ne spominje, pa ne znam)
6. tanja_b i Andrej (muz se takodjer ne spominje, pa takodjer ne znam)
7. apricot i Orka
8. pcelica i Nika
9. bucka, daddy i nika
please,please,please
Ja bi možda mogla na Bundek!! Bucka može mob na pp i kad druženje počinje?
Bucka potkapaš mi happening![]()
Ajde i Vi dođite!!! :DMama Natasa prvotno napisa
ajme kod vas drustvenog zivota. ja bi se samo mogla poklopit po glavi jer iz kuce ne mrdam, a od zivih ljudi vidjajem samo postara i akokogot slucajno svrati![]()
Ivonna kako su cure?
![]()
daj dodjiteeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!
ja bi rado bila na oba mjesta ali se ne znam teleportirati!!
btw, cure vise nemaju temperaturu ali im curi nos. ne znam jel to prikladno da hepening s trajbara prebacimo na moj dnevni boravak...vjerojatno ne, ha?
bucka sta mi nabijas na nos te svoje izlaske![]()
Ne znam, zato i pitam![]()
pa ne znam, ne bi htjela da se nitko zarazi, jelte..pa da mene razapnete![]()
ma koji izlasci??!!ivonna prvotno napisa
ovo nam je valjda 6-i u 15mjeseci!!!
dodjemo ti mi jednu vecer cuvat curke,a tebe posaljemo u kino,ili disco, ili shopping, ili na veceru!!![]()
joooj moooozeeeee. jel imas jos mlekeca u cicekima?![]()
Nisam sigurna da ćemo otići do Bundeka, dok dođemo do grada pa natrag - druženje nam baš upada u vrijeme spavanja pa ne želim maltretirati Lenu. Ovak mi je bliže Trajbar...
Mirta kako hoćeš, moj poziv stoji za sve zainteresirane...
ivonna prvotno napisa
![]()
btw, prijavljujem...da postoje dobre naznake da ce Andrea imati Unibrow...iliti "obrvu"..bar je u necem na mene...ja skrivam svoje slike iz ere koja je prethodila otkricu pincete ko zmija noge :shock:
ja bi radije malu promjenu i došla bi do Zapršića
vjerovatno dolazimo - smsamo se u jutro
mislim da bi svima skupa godio friski zrak sa bundeka (a NE iz ZAPRESICA), pa bi bilo najbolje da se tamo nadjemo!!
a ivonni bi godilo da se malo makne sa curkama iz kuce!!
a mirtinom muzu bi godilo sjesti na koju klupicu na bundeku!
a meni bi godilo malo opet vidjeti MNZM-a!!!(makar mu necu oprostit sto mu se ne svidja kukicina slika
Mirta30 prvotno napisa
Super, čujemo se!
uf, dok sam ja sve ovo napisala-vi se vec dogovorile!!
nemam vise mlekeca!!budes se ti malo izdojila i stvar rijesena!!!![]()
E opet mi tu fali onaj sa oklagijom! Ma rekao je da ak mi se sviđa da uzmem ali to mi onda nije to...bucka prvotno napisa
Bundek - u koliko sati?
ako je negdje iza 13 ona se mozda i mi pridruzimo
ili dolazim popodne ivonni na vrata![]()
dakle, mislim da su svi osim mene skuzili da su osobe pod brojem 2-zapravo mi!!!!![]()
a ja se isla opet zapisati pod brojem 9!!!!![]()
Ah, mi smo planirali doći u Zaprešić, ali Lani je ponovo začepljen nosić i curi joj jako iz nosa, pa ne možemo doći da vas ne zarazimo.![]()
Baš sam jedna, svaki vikend nešto![]()
A baš sam se veselila sutrašnjem druženju.
Nitice ovo sa doktorima je stvarno strašno.![]()
Jadan mali Matija koliko se samo napatio.
Lani ~~~~~~~~~~~~~~ i![]()
di ste svi?
Kak su prosla druzenja?
Mi ipak, na žalost, nismo išli na Bundek, jer smo prvo ujutro išli na pikicu koja je dosta jaka i uvijek nakon nje M. zaspi. Tak je bilo i jučer, pa smo ostali doma. Ali nadam se da je to zadnje druženje koje smo propustili zbog bolesti.
mi smo bili s Mamom Natašom, njM i Lenom - bilo nam je prekrasno jer nije bilo gužve, praktički je sve bilo prazno, predivno vrijeme
danas smo bili na Bundeku i mogu vam reći da mi na živce ide gužva, nemoguće je hodati, pristupiti nekoj igralici - mislim da ćemo vikende morati provoditi negdje drugdje
Kratak pozdrav i od mene.
MI smo propustili sva druzenja jer smo svi kolektivno prehladjeni. Danas smo bili kod mojih na rucku i Andreica je ostala tamo, a Meric i ja soliramo doma. Ona pajki a mama pise magistarski.
Eto, htjedoh i objavit razlog sto mi je internet iskljucen vecinu slobodnog vremena od danas pa nadalje. Kad bude neko druzenje u planu, ili kad je netko u blizini moga doma, ili kad imate volju navratiti, poigrati se, izbrbljati...meni ce uvijek dobro doci.
Nitica, Mama Natasa, Veronik i Bucka imaju moj brojcek pa se javite. Mirta, ljubi busu. I ti Vlatka![]()
Ostali...Ljubite svoju djecicu i budite mi svi dobro i zdravo i tipkamo se kada napravim barem trecinu rada...
ivonna, sretno sa magistarskim!!!
nama je jucer na bundeku sa ekipom sa nogacha bilo super!!! :D
danas smo opet bili na bundeku i sreli ivanu.s!!!!
ona i emma su dobro!emma malo prehladjena!!
mi smo bili na bundeku vec oko 10i30,pa tad jos nije bilo guzve!
poslije je vec bila druga prica!!
nadam se jos kojem lijepom vikendu,pa da se malo druzimo na zraku!!![]()
nika ide sve kasnije i kasnije spavati!!
prije oko 20,20i40, a sad oko 22,22i30!! :/
daddy ju upravo uspavljuje,al jos uvijek ju cujem kako prica!!
jako volo gledat ona 3 baby einsteina sto imamo!!![]()
Bucka- Teo je prije isao spavati oko 23 a sad je gotov vec u 21 i jos uvijek ima dva dnevna spavanja
Ivonna sretno!
Matiji![]()
MamaNatasa- gdje se skrivas?
Evo i mene nakon jednog prekrasnog vikenda...
Družili smo se Mirtom, NJM i Vidom - bilo je prekrasno, slike će biti sutra.
Slavila rođendan sa društvom u subotu, jučer sa svojima i svekijima, dobila puno lijepih i korisnih poklona...
Lena je jučer dobila konjića i stvarno se obradovala. A kad je skužila da je u centru pažnje (bili su i jedni i drugi bake i dede i ujo) - ljudi moji, to još nisam vidjela. Cvjetala je i samo gledala od jednog do drugog jel' ju svi gledaju i jesu li vidjeli što je napravila i da li se svi smiju.
svima
Lena![]()
Hi!
Drago mi je da vam je bilo lijepo.
Mi smo ovaj vikend proveli kod kuće, šmrcajući.
I Lana u zadnje vrijeme sve kasnije ide spavati, oko pola jedanaest.
U subotu su nam došli krsni kumovi i Lana je bila budna do ponoći!!!
Ali zato je jučer zaspala već u 18h.
Opet je počela kašljucati pa se bojim da se nije ona beštija od streptokoka vratila.
I ja sam svakako za jedno druženje, sljedeći vikend nema MMa i auto nam je na raspolaganju, samo da Lana prizdravi i možemo ići gdje god treba.
Velika pusa svima!![]()
Vani kisa pada- fuuj!
Lana - ish ish streptokok! ~~~~~~~ da se nikada ne vrati!