opet ja sama ovdje![]()
opet ja sama ovdje![]()
Veronik, nisi sama, za ne vjerovati imam nekog posla :D a i pokušavam staviti nove slike da nas vidite...
a ja nemam posla!!![]()
ocuuuuuuu raditiiiiiiiiiiii!!!
Evo novih slikica:
http://public.fotki.com/NatasaS/rastem-i-mijenjam-se/
super su fotkeosim kaj se TZM vidi samo na jednoj
![]()
najbolja mi je -teta zapakiraj za doma!!
imas na nogaču
I još malo slikica subotnjeg druženja
http://public.fotki.com/NatasaS/romansa-u-zapreshichu/
Bok! Vidim da se za vikend uživalo! Super! Pozdrav svima!
Supeeeeer su slike----kako su ti malci lijepi i veliki već! A i serija s kolačima je zakon, i ja bih malo....![]()
Mi smo se švrljali po šumama Gornjeg Bukovca i Jazbine za vikend, a jučer smo se pola dana zabarikadirani kišnom tendom vozili po gradu, Maksim uživao, a mama pokisla!
Super slikice!
Lena i konjic su mi naj, bas se vidi da uziva!
Možeš misliti oduševljenja kad je ušla u slastičarnu.yavanna prvotno napisa
Zaljepila se za frižider i počela vikati NJAM-NJAM, NJAM-NJAM.![]()
joj kolaci... ja pocela pripreme za Brunin rockas...
a posto nemam bas puno posla upravo skupljam ideje
A ja sam ovaj vikend slavila svoj rođendan i po prvi puta kupila kolače i - preživjela sam! Nikada do sada to nisam napravila pa eto za sve postoji prvi put....
MN meni je za sada najljepša slikica u avataru, a slikice ću pogledati kada dođem kući.
![]()
Drage moje...cvatem od sreće....imat ćemo još jednu ljetnu bebu...TRUDNA SAM!!! :D
Bila danas kod ginice, imam malenu mrvicu od 5mm.![]()
Ena super :D Krasna vijest! Ljubi bušu!
Ena :D
Hvala vam puno.![]()
Ovo mi je najljepši poklon za rođendan.
Ne mogu vam opisati koliko sam sretna.
Osobito zato što je mi je dijagnosticiran sterilitet zbog začepljenja oba jajovoda i zbog kojeg smo se 5 godina borili da dobijemo Lanu uz pomoć MPO-a.
A sada sam uspjela zanijeti potpuno prirodno.![]()
Čestitke MN za rođendan.... kasnim![]()
Ena... Čestitam!!!!!!!!!!! prekrasna vijest...
škicnem svako malo ali ne stignem pisati... u totalnoj sam gužvi, Lara je opet bolesna... bila je tjedan dana u vrtiću i sad opet dva tjedna doma...
Nisam stigla pogledati slikice... budem navečer, ali slikica u avataru je super
pusa svima![]()
Slike su više nego prekrasne!!!!
Vid i Lena u lišću - zaista su preslatki.![]()
Malenoj Lari šaljemo puse ozdravilice.![]()
Enaaaaaaaa, prekrasno :D
pa sada ima hrpa trudnoca ovdje 3
Zar sam propustila tvoj rođendan? Oprosti, evo sad ti čestitam od srca, uživaj u trudnoći!Ena prvotno napisa
![]()
Ena sretan ti i rođendan i uživaj u trudnoći! Mi smo jučer bili na docjepljivanju i sad ima temperaturu! Samo da čim prije padne.
Ma ne, nisi!Mama Natasa prvotno napisa
Naprotiv pogodila si datum.![]()
Budući da mi je zadnja menga bila 15.10. a kako odnose s MM mjesečno mogu nabrojati prstima jedne ruke, izračunala sam da se oplodnja dogodila tu negdje oko mog rođendana, tjedan prije ili kasnije.![]()
Enaaaaaaaaa!!!!! Prekrasnoooooooo!!!!!!!Čestitam od srca, to je zaista prekrasna vijest!!!!!
Nevenuozdravilica
Ena, prekrasne vijesti!
Posebno mi je drago jer smo se i mi oko Riane "mučili" 3 godine i išli na MPO ali i ona i budući braco su došli posve prirodno.
Uživaj u trudnoći!
Nas dvije danas išle kod moje dr. po doznake za bolovanje i u moju školu posjetiti klince. R. je bila oduševljena djecom. Svi su skakali oko nje. Njih 30 je urlalo pa sam mislila da će se uplašiti ali baš je super reagirala.
Evo i naših novih slikica:
http://public.fotki.com/Vlatka/nove-slike/
Mama Nataša, i meni je favorit slikica iz avatara, ali i na ostalima je preslatka![]()
Kako je već velika! A kosa! Aaahhh...
![]()
Pusa za Rianu......kako je samo slatka i veliiikaaa!!!!!!!
Imam pitanje za vas.....jel vole vaši klinci i klinceze slikovnice, koliko ih imate....ja danas pospremala i išla brojiti, mi ih imamo oko 30 :shock: .....a još ih ima kod babe i dide i u autu....
Najprije Eni- ČE S T I T K E ! Nek ti bude školska, trudnoća, mislim!![]()
Vlatka, Riana je stvarno lijepa i odrasla!
Mi imamo 5 slikovnica i uspio ih je zavoljeti prije nekih mjesec/dva. Prošli tjedan sam u SVijetu knjige kupila knjigu za obogaćivanje rječnika kod djece. Super mi je kad na jednoj stranici ima više pojmova, pa on traži npr. micu-macu ili vavu ili konja...., a kad je 1 pojam/ stranica, nije zanimljivo ni meni
![]()
Mi imamo gomilu slikovnica - što naslijeđenih, što dobivenih i sada polako postaju omiljena igračka.
Prije nekoliko dana MM je zatekao R. kako sjedi na krevetu u spavaćoj sobi i "čita", a jučer je bila Odra sa Andrejom na igri i njih dvoje su sigurno 20 minuta sjedili na tepihu i listali slikovnice. Nismo čule za njih (konačno smo popile kavu na miru).
Nitice sretan ti rođendan!![]()
Nitice, sretan sretan, sretan!!!![]()
ps. mi imamo samo 7-8 slikovnica!!!
Nitice, sretan sretan, sretan!!!![]()
ps. mi imamo samo 7-8 slikovnica!!!
Hvala svima na čestitkama i dobrim željama.![]()
I ja se toplo nadam da će biti školska trudnoća.
Vlatka Riana je prava ljepotica i zaista je narasla.![]()
Blago tebi, možeš joj napraviti repić, Lana ne voli kad joj radim repić, ne voli ni špangice ni trakice. Ništa što se stavlja na glavu osim šeširića i kape.
I mi volimo čitati slikovnice, imamo ih oko 4-5 i svako malo kupim novu.
Trenutno najviše volimo crtati, čitati slikovnice, kuhati iz maminog lonca i hraniti bebe, kuhati čaj i kavu za mamu i tatu, i jaaako volimo crtić Pćelica Maja.
jucer je nika bila 1x u nekoj igraonici!!! :D
igraonica "koko" u masarykovoj!!
bilo joj je super!!sat vremena se igrala tamo i uzivala, a daddy je tih sat vremena platio 15kn!!
rade i subotom, pa cemo to mozda koji put iskoristit za obavljanje subotnje placovine!!!
Riana![]()
Neven ~~~~~~~~~~~
sto se tice slikovnica imamo ih toliko da mozemo i knjiznicu otvoriti
posto sam jucer isla naruciti tortu usput sam svratila u skrinjicu i kupila mu figuricu kravice i konja i odmah je donio jednu slikovnicu i pokazao na slici da i on to sad ima![]()
nije me bilo par dana a odjednom ne mogu da se snadjem na ljetnim!
prvo, devojcice su mnogo lepe, kod Lene mi je super izraz lica, jako specifican![]()
Vid je pravi mali sarmer, tu stvarno nema sta da se doda.
Riana je stvarno odrasla! Pa pravo veliko dete! A sto je slatka....![]()
Ena cestitam ti na trudnoci! Uskoro ce da bude zaista mnogo ljetnih dvostrukih mama!
Kovke, jako si dobro primetila to za slikovnice, nama je isto omiljeni slikovni recnik, koji je A4 formata, i zbilja ima svasta na jednoj stranici.
Takodje sam primetila da je u pocetku jako bitno da crtezi budu jasni i ne previse stilizovani.
Novijui su konacno probile sve trojke i sad se stvarno nadam da ce biti neko zatisje sa zubicima (imamo ih 16).
On je poslednjih 10-ak dana imao velike frke sa spavanjem, i ja sam toliko umorna da mi se bukvalno nista ne da i sve me boli, a narocito vec famozni kukovi (najvise od nosanja i dojenja).
Jel ima jos neko da ga bole kukovi? Ja sam na korak od odlaska lekaru. Jedino me spasava kad radim vezbe, a sad 5-6 dana nisam stigla i stvarno je bilo stasno.
Ljubim vas sve!
I eto zaboravih na nevena![]()
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da sto pre prodje!
koji broj???bucka prvotno napisa
ajde malo opišite!!!!!!!!!
Daj bucka opiši nam malo tu igraonicu, i ja sam zainteresirana!
Pusa Nitici i kli-kli za kukove, mene su jedno vrijeme boljeli, ali skužila sam da je to od težine, otkad sam smršavila 10 kg ne bole me, e da i vježbe su pomogle (pomicane noge lijevo desno, nikako ne kružiti...to su mi rekli fizioterap.). Mene bole ruke, naročito nadlaktice od noćnog dojenja.
na stranici nema slika, ali daddy kaze da je to u nekom stanu i da ima dosta igracaka i simpaticne tete!
ma cisto malo za promjenu jer su joj doma vec sve igracke dosadne,a i malo se druzila sa drugom djecom!!![]()
za vas cure koje zivite u centru-nasla sam jos na netu Malu igraonicu(za djecu ispod 3 god) koja se odrzava u knjiznici M2(medvescak 71) ut i cet 15 i 30-16i30h i knjiznici na Trgu zrtava fasizma pon, sri i pet od 15-16h!!
cini mi se to dosta zgodno,ali meni bas ne pase termin!!
a od 1.-og mjeseca ce u kaptol centru biti otvoren bazen sa raznoraznim programima za bebache(i njihove mame)!! :D
www.educarena.com