Uh topic k'o stvoren za mene.
Mi nemamo problema s voznjom dok god su u pitanju voznje po gradu u trajanju do najvise sat vremena.
Ali kad se uputimo iz Beca za Zagreb i onda jos natrag, to su drame.
On obicno nakon petnaestak minuta voznje zaspe, odspava oko 2 sata, a onda pocinju drame. Stanemo skoro svakih 20 minuta jer on toliko vristi da su to uzasi. Kad stanemo secemo s njim po pola sata, podojim ga, vratim ga u sjedalicu i za 5 minuta ponovo pocinje plac pa vristanje, pa gusenje i povracanje. Zadnji put je promukao od vristanja i nakon par dana imao napad kaslja po noci, zavrsili smo u hitnoj, dijagnoza - laringitis. Sto je jos gore, dva dana nakon toga morali smo natrag za Bec, isli smo po noci u nadi da ce spavati, ali nista od toga. I kod prvog vriska(sad cete me ......), ja sam ga izvadila iz sjedalice, maknula ju, slozila mu jastuk i poplun na sjediste i polegla ga. Spavao je cijelim putem do Beca.
Nadam se da cete imati razumjevanja, situacija je bila iznimna, ucinila sam to samo radi tog laringitisa, bila me frka da mi ne dobije napad usred puta.
Ono sto me sada muci je da se opet spremamo za Zg za Bozic. Nemam pojma sta da radim ako se stvar s vristanjem i povracanjem ponovi...