Pokazuje rezultate 1 do 14 od 14

Tema: baza-da ili ne!?

Hello_Kitty avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno baza-da ili ne!?

Imam jedno pitanje? naime, razmisljala sam kupiti Chiccova kolica 3u1 ali AS nema bazu, pa nisam sigurna da li je to dobra odluka? Pitam iskususne koliko je bitna baza u autu, jer sam shvatila da se baza fiksira samo jednim pojasom a drugi se prevuce preko AS, dakle mi se svejedno moramo uvlaciti u auto i fiksirati AS svaki puta iznova(imamo auto s 3 rata, pa sam mislila da bi nam neko trajnije -klik rjesenje bilo zgodnije )
    Ujendo sam zbunjena jer kod nas Chiccova AS nema bazu a na njihovim stranicama sve AS imaju bazu!? da li se ona mozda moze kupiti zasebno u Sloveniji?

zrinka avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

meni je baza bila super
    imala sam gracovu i samo se baza prcvrsti pojasom na sjedalicu samo nataknes, sto je olaksavalo stvar

ne znam kako chiccova, jesi sigurna da pojas ide predko AS a ne samo preko baze?

Inesica avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

ne znam kakva je chiccova baza ali ima ih gdje se oba dva dijela pojasa provlače kroz bazu, a i gdje se gornji (prsni) dio omotava oko ukopčane sjedalice.

gracova baza ima 'nogu' pa joj je tto teća točka uporišta. one koje nemaju nogu, omotava se pojas oko AS.

što se tiće kompliciranoosti vađenja i stavljanja AS mislim da nemaa neke velike razlike. baza se zategne pojasom i najvjerojatnije (ovo stvarno nisam sigurna) učvrsti nekom kopčom. nakonn tooga se utakne sjedalica i samo se omota pojas.

e sad da li baza ili ne, trebala bi vidjeti koliki ti je problem montirati samu AS. ja svoju (bez baze) montiram, doslovno u par sekundi. meni baza ne igra neku ulogu.
    trebala bi isprobati.
    ipak, je veća šansa da ti sa bazom bude lakše

Hello Kitty ako imaš link na što pikiraš ajd nabaci

Hello_Kitty avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

nemam link, odnosno vidjela sam na chiccovim sluzbenim stranicam samo sliku baze, a kod nas se prodaju ISKLJUCIVO bez baze, a kako mi je druga solucija bila Peg Perego, za nju znam da ide ta kombinacija jedan pojas na bazu a drugi preko sjedalice, pa sam pretpostavljala da je tako i s Chiccom (i inace su ima sistemi jako slicni)
    No mene je ponajvise interesiralo, upravo to-da li je jednostavnije i sigurnije s bazom ili i nije neka velika razlika?

Datum pristupanja
    May 2005

Početno

za sigurnost ne znam, ali je sigurno puuuuno jednostavnije!

Deaedi avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno Re:

Mi smo imali Peg Perego sa bazom. Mislim da je sigurnije radi cinjenice da je kada jednom namjestis ispravno manja vjerojatnost da montiras neispravno (za razliku od onih sjedalica koje svaki put moras montirati - nagib, remenje..), te je iz tog razloga sigurnost veca.

MamaRibice avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Ja sam uvijek za bazu. Prakticno, brzo, sigurno.

Inesica avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno Re:

Citiraj Deaedi prvotno napisa
    Mislim da je sigurnije radi cinjenice da je kada jednom namjestis ispravno manja vjerojatnost da montiras neispravno (za razliku od onih sjedalica koje svaki put moras montirati - nagib, remenje..), te je iz tog razloga sigurnost veca.
    upravo tako.
    smanjuje se broj montiranja pa se tako smanjuje i mogućnost pogrešnog montiranja.
    ipak, sve treba probati.

vidjela sam baze koje i ne leže baš najbolje i sjedalice koje se super lagano montiraju i bez baze.

isprobavanje bi bilo idealno. hello kitty ako kupite chicco kolica i sjedalicu probajte ju montirati u auto i vidjeti je li vam baza uopće potrebna. ako zaključite da bi bila dobra pitajte može li se naručiti.

e da, svakako bi bilo dobro da montiranje sjedalice probate prije kupnje

Hello_Kitty avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

Puno vam hvala na odgovorima..u medjuvremenu sam saznala da i Chicco u 12.mjesecu na trziste stavlja AS s bazom, ali nisam ziher hocu li to docekati obzirom na moj tremin!

Nice avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Kitty - jučer sam vidjela u Kiki da su dobili AS sa bazom pa pogledaj ako si još zainteresirana

Lulu avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

koliko sam ja vidjela, baza se ne dobiva jedino u varijanti 3u1 (mislim na chicco). ukoliko kupuješ AS od chicca posebno, dobit ćeš i bazu.
    kitty, ako slučajno nabasaš negdje da prodaju samo baze za tu AS, dojavi mi!

Hello_Kitty avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

Lulu-ma ja sam zainteresirana za tu 3u1 varijantu da prodjem jeftinije..a i tako mi sve troje treba, a sto se tice samostalne baze, zvala sam njihovo zastupstvo i rekli su mi da u HR nemaju i vjerojatno nece ni imati..ali Scardona mi je dala ideju da zovem SLO pa kada vidim kako je kod njih..javim!

Datum pristupanja
    Nov 2005
    6,841

Početno

Citiraj Hello_Kitty prvotno napisa
    nemam link, odnosno vidjela sam na chiccovim sluzbenim stranicam samo sliku baze, a kod nas se prodaju ISKLJUCIVO bez baze, a kako mi je druga solucija bila Peg Perego, za nju znam da ide ta kombinacija jedan pojas na bazu a drugi preko sjedalice, pa sam pretpostavljala da je tako i s Chiccom (i inace su ima sistemi jako slicni)
    No mene je ponajvise interesiralo, upravo to-da li je jednostavnije i sigurnije s bazom ili i nije neka velika razlika?
    Mi smo kupili u Vž Chicco sjedalicu s bazom, ali ne u sistemu 3u1. Kolica su potpuno ista kao u 3u1, ali nismo kupovali košaru. Znači, kupili smo 2 artikla: kolica i AS.

Što se tiče montiranja, jedan dio pojasa ide na bazu, a drugi oko AS. Vrlo jednostavno i brzo za montiranje.

Dia avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

meni je baza isto super prakticna, uvijek je u autu i samo utaknem i prebacim pojas
    imamo pp primo v.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •