Pokazuje rezultate 1 do 14 od 14

Tema: mp3 playeri - sto kupiti?

tatek avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno mp3 playeri - sto kupiti?

Novi sam na tom podrucju, a rado bih si kupio nesto za parsto kuna ... namjena bi bila koliko slusanje mjuze toliko i snimanje (diktafon funkcija).
    Rado bih imao i radio (FM) - koliko vidim to je izgleda sad vise-manje standard.

Jel tu postoje neke preporuke ili primjedbe, koju firmu da, koju ne, kakve baterije itd?

Tiwi avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno Re: mp3 playeri - sto kupiti?

Citiraj tatek prvotno napisa
    Novi sam na tom podrucju, a rado bih si kupio nesto za parsto kuna ... namjena bi bila koliko slusanje mjuze toliko i snimanje (diktafon funkcija).
    Rado bih imao i radio (FM) - koliko vidim to je izgleda sad vise-manje standard.

Jel tu postoje neke preporuke ili primjedbe, koju firmu da, koju ne, kakve baterije itd?
    Mislim da ih sad ima miljooon na izbor, ali moja preporuka ti je svakako da ima FM (tako ćeš i manje trošiti baterije, a i zgodno je ak voliš slušat radio ili npr kad si u prirodi, na planinarenju isl super je da možeš čuti vijesti) . Ono kaj ti je dobro, ako uspiješ naći da nije previsoka cijena je komplet s punjačem za baterije jer ih mp3 pl. iscica samo tako. Ako ne nađeš nekaj jeftino naa tu foru, onda kasnije ubodeš punjač i baterijice u npr Ipercoopu za ciglih 50-ak do 100 kn.

Ineska avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Moja preporuka je da kupiš player sa litij-ionskom baterijom pa ga fino puniš preko USB-a.
    I naravno da ima minimalno 512 MB memorije.

Osoblje foruma pujica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

Citiraj Ineska prvotno napisa
    Moja preporuka je da kupiš player sa litij-ionskom baterijom pa ga fino puniš preko USB-a.
    takav imam ja, od 1GB i turbo sam zadovoljna jer ga mogu punit na svakom kompu

Tiwi avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

Vidi tatek, ovo ti je super :D

MP4 player (MPC-317F) u Mercatoru za 387,00 kn a ima MP/MP4/WMA/WMV/ASF/WAV - reprodukcija filmova i slika , prikaz ID3 i tekst, FM radio, digitalni diktafon, Li-Ion baterija, USB 2.0 itd (firma Hyndai, sasvim slidna za tehniku)

tatek avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Citiraj pujica prvotno napisa
    Citiraj Ineska prvotno napisa
    takav imam ja, od 1GB i turbo sam zadovoljna jer ga mogu punit na svakom kompu
    Znaci li to da se on moze puniti SAMO preko kompa i USB porta?

Osoblje foruma pujica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

moj da, jer ima samo USB port, nema za adapter (player je od Grundiga)

Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

Citiraj Tiwi prvotno napisa
    MP4 player (MPC-317F) u Mercatoru za 387,00 kn a ima MP/MP4/WMA/WMV/ASF/WAV - reprodukcija filmova i slika , prikaz ID3 i tekst, FM radio, digitalni diktafon, Li-Ion baterija, USB 2.0 itd (firma Hyndai, sasvim slidna za tehniku)
    I ja sam se sjetila Rodinog forumskog tateka kad sam vidjela ovaj mp4ić u merkatorovom katalogu

Sve mi se ide po jednog i za mene

tatek avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Fala cure na informacijama!

india avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

Citiraj Tiwi prvotno napisa

mi imamo ovaj i baš je super. glede punjenja, može se puniti preko kompa ali u usb se da uštekati utičnica pa možeš puniti i direkt u struju. inače, ovaj ima 1GB memorije što je nemalo za tu cijenu, mislim.

Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

Citiraj india prvotno napisa
    u usb se da uštekati utičnica pa možeš puniti i direkt u struju.
    prvi put ovo čujem Imaš možda neki linkić ili naziv prozvoda da škicnem cijenu, gdje kupiti, kako to izgleda?

india avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

Citiraj Foška prvotno napisa
    prvi put ovo čujem Imaš možda neki linkić ili naziv prozvoda da škicnem cijenu, gdje kupiti, kako to izgleda?
    kao što je detaljno opisala tiwi, taj hyundai mp3 ima za kupiti u mercatoru. evo link (u mercatoru prodaju model mp-560v) http://www.trion.hr/hyundai_audio_mp3.aspx

Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

Citiraj Foška prvotno napisa
    kao što je detaljno opisala tiwi, taj hyundai mp3 ima za kupiti u mercatoru. evo link (u mercatoru prodaju model mp-560v) http://www.trion.hr/hyundai_audio_mp3.aspx
    pa da, napisah tateku gore da plejerić već snimih u katalogu, ali mene zanima taj ADAPER koji spominješ za punjenje mp4ića, ne preko pcjca nego direkt iz zida, struje, šuko utičnice kod bake, npr.

Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

Ajme postala sam gotovanka. Najdoh sad sama adapter :D Evo ga, evo,
    evooooooo (uf, baš njih da reklamiram, ali je 69 kn). u ve-milu 90kn

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •