Pokazuje rezultate 1 do 6 od 6

Tema: spavnje

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno spavnje

sigurno je ova tema već bila 100 puta ali da ne tražim...

imam problema sa ginekološke strane i trebam piti neke antibiotike ali problem je kaj fran još cica! trebala sam te antibiotike piti već odavno ali mi je bilo žao da mu prestanem davati ciku jer mu je to najomiljenija uspavanka!
    pokušala sam sve.... uspavati ga na rukama pa ga staviti u kindać ali ništa.... da, da napomenem spava samnom u krevetu!

stavim ga u kindać ali se probudi odmah, ma koliko umoran bio, i opet traži ciku i užasno se plače....

svi mi govore pa pusti ga da se plače zaspat će ali ja to nemogu.... jako mi ga je žao i nemogu ga gledati da se toliko plače, pa ga opet uzmem...
    jel imate kakav savijet da to lakše prođemo???????

Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

ja sam morala prestati dojiti zbog krvarenja u trudnoci (i takodjer ljekova). mi smo doduse do tada vec bili znatno smanjili podoje (imala je vec dvije godine), a kad smo prestali mm je potpuno preuzeo ulogu uspavljivaca. jednostavno bi je nosio po sat vremena dok ne zaspi. trajalo je to neko vrijeme, a onda je pocela zaspivati pokraj mene uz tv.

Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

traje i kod mene po sat vremena ali se opet probudi... on cica jedino kad ide spavati i naravno po noći se probudi i traži ciku.....

Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

Citiraj mali fran prvotno napisa
    traje i kod mene po sat vremena ali se opet probudi... on cica jedino kad ide spavati i naravno po noći se probudi i traži ciku.....
    e pa onda kad se probudi po noci, onda opet nosanje dok ne zaspi. tak je bilo kod nas, ali kazem to je mogao obaviti iskljucivo mm, nije bilo sanse da meni zaspi jer bi naravno htjela ciku.

Datum pristupanja
    May 2005

Početno

a da probaš s doktorom vidjeti ima li koja alternativa tom antibiotiku?

mislim na neki s kojim možeš dojiti... pa onda ako je to samo 2-3 podoja...

Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno Spavanje

Imam jedan sitni problemcic. Moja tek navrsena jednogodisnja curicajos uvijek nije u komadu prospavala noc...stalno se budi placuci...a kao utjehu prisvojila si je bocicu sa cajem...
    Kako sam sada pocela raditi...nocna budenja mi malo teze padaju nego inace...trebam puno savjeta....

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •