-
Različak-Mlinovi
Razmatram mogućnosti upisa svog kikača u vrtić u sjevernom dijelu Zagreba na jesen. Zanimaju me sve pojedinosti uz DV Različak, podružnica u Mlinovima. Kakve su tete?Spremnost na suradnju s roditeljima?Adaptacija? Prehrana? Dvorište? Aktivnosti?....
Ima li tko dijete u spomenutom vrtiću?
Hvala unaprijed na vrijednim odgovorima
-
podižem....
zar je moguće da u različku nema niti jedna mama s foruma :?
-
Sad i ja podižem. Ove godine naša kreće u vrtić. Ovaj je trenutno favorit. I razmišljamo o engleskom programu.
Ima li ko od tamo??
-
Da li ima netko čije dijete ide u taj vrtić? Prijatelji stanuju blizu i zainteresirani su.
-
Mene su odbili prljavi zahodi i prljavo dvorište. Rupa u kojoj je nekad bio pješčanik služila je više manje kao smetlište i odlagalište prljavih, vlažnih maramica, te kao bara kad bi pala kiša. Klupice zapuštene, konjić i delfin za ljuljnje potrgani s hrđavim čavlima umjesto ručki. Inače, s obzirom na površinu i položaj to bi moglo biti jedno od najljepših igrališta u gradu ( tim više me razočaro taj nemar i neodržavanje) Plus, mračna soba u kojoj su boravile Stars-engleski program, neprimjerena boravku djece. Plus boca 2, 5 litre Coca-Cole na ormariću. Tete su bile pristupačne, ali prevagnuo je cjelokupni
dojam.
-
hvala Ronnie
-
Od poznanika malena je tamo u jaslicama. Sto reci o vrticu u kojem teta, koja je lupila po guzi jaslicko dijete za vrijeme adaptacije jer je plakalo za mamom, prodje bez ikakvih sankcija, a uredno je prijavljena ravnateljici tog vrtica.
Ne kazem da je ona odraz situacije u vrticu, ali reakcija, tj. ne-reakcija ravnateljice svakako je.
-
-
-
-
U ovu priču ne bih ni ja vjerovala da joj nije svjedočila osoba koju poznajem i ona ju je i prijavila ravnateljici i bila prisutna sastanku sa dotičnom tetom.
Što je najgore znam i ime djeteta koje je dobilo po guzi i ime tete, a ne mogu ništa. Grozno mi je jer je i moje dijete u jaslicama, doduše ne njihovim i sama pomisao na tako nešto me baca iz takta. Zapravo me najviše ljuti što ta osoba nije reagirala drugačije i što je dozvolila da se to zataška, ali to je već neka druga tema koja ne spada ovdje.
Inače za vrtić kao takav nemaju nekih zamjerki, a uostalom u svakome će se naći poneka. Najbitnije da su tete ok.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma