Dugo me nije bilo iz kojekakvih razloga te posao te kuća te klinci i da ne duljim....
Nakon svih mojih bezuspješnih pokušaja da jajčeko stavimo tam gdje mu je mjesto na što bezbolniji način,ipak smo završili na operaciji!!!!
05.1. Borna je operiran u Klaićevoj bolnici,operirao ga je dr.Bahtijarević i evo,nakon tri tjedna kao da ništa nije ni bilo!!
Uglavnom,operacija traje 45 min.,buđenje iz anestezije je bilo živi horor i neznam kak bi sve završilo da ja nisam bila uz njega.
Želim ovu informaciju prenijeti svim mamama koje će možda morati na operacije sa djetetom:
U Klaićevoj bolnici (za odjel kirurgije i urologije svakako,za druge odjele molim vas provjerite) mame mogu biti sa djecom do 5 god. starosti i to u razdoblju od 10 - 22h i imaju pravo na jedan obrok(ručak) u bolničkoj kantini!!
Ja sam tako bila sa Bornom i to je iz mog vlastitog iskustva.
Samo sam tražila pedijatra da na njegovoj uputnici navede da se preporuča da majka bude sa djetetom!!
Kod ove operacije je bilo nezgodno to što je Borna tjedan dana morao ležati sa nogicama preko jastuka i siroče nakon tjedan dana nije mogao uoće stajati na nogama!!
Moj mali heroj je sve hrabro podnio i činim sve da lagano to zaboravi jer ostalo mu je sve to u ružnom sjećanju pogotovo vezanje za krevet i čepić u guzu (radi stolice)!!!!
Malo mi je ovaj post ispal zbrčkan,ali ako nekog još nekaj zanima rado ću mu odgovoriti o detaljima!!