Sory cure,nije me bilo iz kojekakovih razloga na forumu,pa evo da vam se javim sa detaljima koji vas zanimaju!!!
Dan prije operacije pregledavao ga je kirurg (od sveg srca preporučujem dr.Bahtijarevića) koji nam je dao upute da iduće jutro dođemo natašte u bolnicu!!
Iduće jutro javili smo se na odjel(natašta) i do 12 sati je samo ležao u krevetiću,gledao TV,nikakve pretrage,ništa...
U 12 sati je došla sestra po njega i na kolicima ga otfurala u salu onak budnog.Ja sam počela priču kak bi se i ja vozila,zakaj samo on,pa sestra prihvatila igru kao to je samo za velike i dobre dečke...i cijelo vrijeme sam bila iza njih tako da on nije ni skužio da ja u salu ne idem za njima!!
U sali mi je rekao da su mu dali neki lijekić koji miriši na jagodu i tako su ga uspavali!!!
Tih 45 min. mi je valjda bilo najduže vrijeme u mom cijelom životu!!!
Kad se vratio naravno spavao je ,ali se jako brzo počeo buditi!!Bio je jako nemiran,vikao je,plakao,počeo trgati zavoje...i zato VEZANJE!!!
Budio se skoro sat i pol i kad je konačno došao k sebi samo je bio žalostan!!2 sata nakon operacije smio je popiti onog njihovog čaja,a nakon još sat vremena mogao je jesti keksiće i normalno večeru.Nema razloga da budu na dijeti jer ovo nema veze sa probavnim sustavom,ali im radi anestezije ipak daju malo lakšu hranu!!
Ovak:na preponi naprave rez i od tamo valjda nekako poguraju jajčeko do vrečice na kojoj isto naprave rez koji šivaju onim koncima koji sami otpadaju!!Rez na prepono je "zalijepljen" i na njega stave flaster koji je kirurg skinuo na kontroli nakon 7 dana!!
Morao je ležati na leđima sa nogicama prebačenim preko jastuka 7 dana!!
I ja sam si mislila ma di će ovaj moj harambaša to izdržati,ali bio je toliko discipliniran za ne povjerovati!!Ipak su ti malci čvršći nego kaj mi to mislimo!!!
Već sam napisala da sam bila sa njim od 10 - 22h odnosno dok navečer nije zaspao i napisala sam vam kako do toga doći - da se ne ponavljam!!
Uglavnom,on je nakon 10 dana bio kao da se ništa nije dogodilo!!Ali sam je stalno svima vikao -Pazi da mi ne ozlijediš jajčeko -pogotovo Luki kad su se igrali skupa!!
Nama je kirurg savjetovao da ga što više kupamo tako da mu se smekane končići i otpadnu što prije!!!
Evo,nakon više od mjesec dana,jučer smo prvi put vozili bicikl i do sigurno je vozio 4 km oko Jaruna i ništa se nije žalio na bol!!
U vrtić je smio tek nakon 3 tjedna,no ja sam ga ostavila doma mjesec dana da slučajno ne bi bilo ozljede!!
Eto,niš mi više ne pada na pamet kaj bi vas moglo zanimati-pa pitajte ako sam nešto zaboravila reči!!
Ako se odlučite za Zagreb i Klaićevu još jednom ponavljam meni osobno je dr.Bahtijarević broj jedan,pa ga kontaktirajte i sve će vam objasniti kao što je objasnio i meni!!!