Pokazuje rezultate 1 do 50 od 132

Tema: Nespušteni testis

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    MarijaP avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Da, to je za klinju.

Kaze kirurg ( Klaiceva) da ce probati u jednoj operaciji i povuci testis iz trbusne supljine u kanal i spustiti ka u mosnje, ali da to cesto ne uspiju u jednoj operaciji pa da racunam na dvije.

A treca je za spustanje drugog testisa iz kanala.

Kako god bilo da bilo. Citala sam malo koliko se muce ljudi na mpo pa mi je moja muka zbog njegovih operacija zanemariva.

Tashunica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Citiraj MarijaP prvotno napisa Vidi poruku
    Da, to je za klinju.

Kaze kirurg ( Klaiceva) da ce probati u jednoj operaciji i povuci testis iz trbusne supljine u kanal i spustiti ka u mosnje, ali da to cesto ne uspiju u jednoj operaciji pa da racunam na dvije.

A treca je za spustanje drugog testisa iz kanala.

Kako god bilo da bilo. Citala sam malo koliko se muce ljudi na mpo pa mi je moja muka zbog njegovih operacija zanemariva.
    a gle, da je stresno sve skupa - je, bitno da sve uspije i prođe ok.
    toplo preporučam bahtijarevića, izvrstan kirurg, a i možeš se ama baš sve dogovoriti s njim, tako da smo mi isto veče išli doma.
    obavezno budi s malim kad se bude budio nakon operacije, moj je urlao bacao se puna dva sata i onda se odjednom probudio kao da ništa nije bilo. to je onako dosta traumatično, pogotovo za roditelja, dijete se ni ne sjeća, ali mi je draže bilo biti s njim i grliti ga i tješiti nego da ga vežu dok se on baca, a to je neizbježno ako nema nikoga kraj njega.
    obavezno traži da ti na uputnicu na pišu i dnevni smještaj za majku tako da možeš cijeli dan biti s njim.
    Posljednje uređivanje od Tashunica : 30.09.2011. at 10:14

Tashunica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

vidiš nama nikada nisu ni spominjali dvije operacije, ipak srećom da je sve uspjelo od prve.
    Posljednje uređivanje od Tashunica : 30.09.2011. at 10:15

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •