-
Evo i ja, na žalost, podižem ovaj topić.
Danas smo bili na pregledu kod kirurga u Rijeci, na Kantridi. M. (skoro 15 mjeseci) ima mobilne testise, ali oni su uvijek "tu". Dr.Glavan, koja ga je pregledala, rekla nam je da ih pipa oba dva samo šta su mobilni. I pedica, kad ih je pipala uvijek ih je napipala samo joj se činilo da malo šetaju. Za daljnji pregled moramo joj se javiti kad navrši dvije godine i onda će odlučiti šta dalje. Kako sam danas shvatila dr. Glavan gotovo je nemoguće da se oni spuste do dvije godine i operacija će nam biti neizbježna. Totalno sam zbunjena, a još više zbog toga jer sam sada pročitala kako bi to trebalo riješiti do druge godine upravo zbog toga da kasnije ne bude problema s plodnošću.
Vidim da se vašim bebićima testisi nisu mogli napipati i onda se je pristupilo operaciji. Zanima me da li je netko napravio operaciju ako su se testisi stalno pipali u mošnjama samo šta su malo lutali? I, da li je moguće da tek sada, kada ima 15 mjeseci testis "nestane"?
Ajam jako me je utješilo to kad sam pročitala da su vas isti dan nakon operacije pustili doma. Vjerovatno je njima to samo rutinska operacija a nama roditeljima je to sve strašno. Danas se kirurgicu nisam usudila ništa pitati o operaciji jer se sve nekako nadam da ćemo je izbjeći. Čim mi je spomenula anesteziju bila sam u šoku.
Sada ne znam da li da inzistiram na ponovnom pregledu prije nego što navrši dvije godine ili da čekam tih 9 mjeseci i vidimo da li će se spustiti sami?!
svima!
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma