Evo da javim nakon svih muka,operacija prošla odlično.
Doktor Bahtijarević je zbilja odličan i odradio je par operacija spuštanja testisa u nizu.
Načekali smo se malo jer je operacija bila tek u 13.10 a morali smo doći već u 7.30 da nas prime službeno u bolnicu.
Najteži dio je biti bez vode tako dugo i iščekivanje povratka iz operacijske sale.Njihov čaj smo popili nešto ranije nego smo smjeli jer je bilo prestrašno toliko dugo čekati a već mu je iz grla jako smrdilo po acetonu.
Još u sobi na lavabou curi voda tako da se jadničci pate i gledaju vodu.
Ostaviti dijete već u 18 sati bilo je iduće ružno iskustvo.Zvala sam svakih sat vremena i čula gdje on plače pa sam i ja doma plakala još jače.
Siroče,ujutro kad sam došla po njega majica koju su skinuli sa njega bila je kompletno mokra. Taj mi dio baš ne leži uz dječju bolnicu a pogotovo ne uz onu koja je sva obljepljena natpisima "Za osmijeh djeteta".
Mirovanje kod kuće bilo je nemoguće a noću sam mu vezala nogice za koljevku kao što oni rade u bolnici da ostane u tom položaju.
Kad se sjetim kako sam bila ljuta kad sam prije par godina vidjela u novinama da vežu u Klaićevoj djecu a zapravo je to zbilja jedini način da se ne okreću na trbuh. Zavoji su dugački i samo lagano ovijeni oko nogica a nekima koji imaju katetere i oko rukica da ne diraju te cjevi.
Inače često su kraj djece sestre i onda im odvežu zavojiće,igraju se s njima i doista ih paze non stop.
Nikola je već istu večer kad je pušten iz bolnice odšetao sam na wc a sutra dan je već skakao tako da sam bila zabrinuta za oporavak.
Srećom eto i tako smo uspjeli da sve zaraste a končići se ne vade jer na trbušni rez su nam stavili one flastere kopče a dolje su konci koji se sami razgrade.
Mirovanje(zapravo bolovanje)je 3 tjedna a kupanje u moru se preporuča.
Zato mi odosmo sutra na more i da zaboravimo sve što prije![]()

Odgovori s citatom