Pokazuje rezultate 1 do 50 od 132

Tema: Nespušteni testis

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    melanija avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

Evo da javim nakon svih muka,operacija prošla odlično.
    Doktor Bahtijarević je zbilja odličan i odradio je par operacija spuštanja testisa u nizu.
    Načekali smo se malo jer je operacija bila tek u 13.10 a morali smo doći već u 7.30 da nas prime službeno u bolnicu.
    Najteži dio je biti bez vode tako dugo i iščekivanje povratka iz operacijske sale.Njihov čaj smo popili nešto ranije nego smo smjeli jer je bilo prestrašno toliko dugo čekati a već mu je iz grla jako smrdilo po acetonu.
    Još u sobi na lavabou curi voda tako da se jadničci pate i gledaju vodu.
    Ostaviti dijete već u 18 sati bilo je iduće ružno iskustvo.Zvala sam svakih sat vremena i čula gdje on plače pa sam i ja doma plakala još jače.
    Siroče,ujutro kad sam došla po njega majica koju su skinuli sa njega bila je kompletno mokra. Taj mi dio baš ne leži uz dječju bolnicu a pogotovo ne uz onu koja je sva obljepljena natpisima "Za osmijeh djeteta".
    Mirovanje kod kuće bilo je nemoguće a noću sam mu vezala nogice za koljevku kao što oni rade u bolnici da ostane u tom položaju.
    Kad se sjetim kako sam bila ljuta kad sam prije par godina vidjela u novinama da vežu u Klaićevoj djecu a zapravo je to zbilja jedini način da se ne okreću na trbuh. Zavoji su dugački i samo lagano ovijeni oko nogica a nekima koji imaju katetere i oko rukica da ne diraju te cjevi.
    Inače često su kraj djece sestre i onda im odvežu zavojiće,igraju se s njima i doista ih paze non stop.
    Nikola je već istu večer kad je pušten iz bolnice odšetao sam na wc a sutra dan je već skakao tako da sam bila zabrinuta za oporavak.
    Srećom eto i tako smo uspjeli da sve zaraste a končići se ne vade jer na trbušni rez su nam stavili one flastere kopče a dolje su konci koji se sami razgrade.
    Mirovanje(zapravo bolovanje)je 3 tjedna a kupanje u moru se preporuča.
    Zato mi odosmo sutra na more i da zaboravimo sve što prije

Datum pristupanja
    Dec 2011

Početno

bok...ja sam nova na forumu...pa me svašta zanima...moj Ivor će u 1.mj. imati 2godine, i tada idemo na operaciju desnog testisa, nije se spustio, u preponi je! Sva sam jadna i zbog operacije i zbog oporavka. ne mogu zamisliti njegovo mirovanje...i kako to uopće izvesti. Kako si ga vezala? jel plakao, kako se smirio? Ivor još nosi pelene, pa me i to brine...da ne dođe do neke infekcije???

Tashunica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Citiraj mirjanada prvotno napisa Vidi poruku
    bok...ja sam nova na forumu...pa me svašta zanima...moj Ivor će u 1.mj. imati 2godine, i tada idemo na operaciju desnog testisa, nije se spustio, u preponi je! Sva sam jadna i zbog operacije i zbog oporavka. ne mogu zamisliti njegovo mirovanje...i kako to uopće izvesti. Kako si ga vezala? jel plakao, kako se smirio? Ivor još nosi pelene, pa me i to brine...da ne dođe do neke infekcije???
    ne moraš se brinuti ni zbog pelena niti zbog umirivanja.
    i moj je imao pelenu i sve je prošlo ok, bez najmanjeg problema, a inače je sklon uroinfekcijama.
    što se tiče umirivanja, moj je živ ko živo srebro, ali nakon operacije je 2-3 dana bio toliko umoran i mamuran da se samo mirno igrao, a ako bi i počeo skakutat bez problema sam ga umirivala. to je inače bio i moj najveći strah.
    ja sam za bolnicu snimila crtić na mobitel i kad se probudio to sam mu puštala i uzeli smo slikovnice.

meni osobno, najgori dio bio je buđenje, dva sata bacanja, plača i urlikanja. onda je zaspao i nakon pola sata se probudio kao da nikada ništa nije bilo.
    ponesi štapiće i vodu, jer nakon nekog vremena mora nešto jesi i piti.

Datum pristupanja
    Dec 2011

Početno

Evo kako sam aktivna...mjesecima nisam bila na forumu.....Tashunica puno hvala...pročitala sam davno odgovor, ali nemarna sam pa n isam odgovorila. S Ivorom je sve prošlo dobro, baš kao što si napisala..i sad gotovo godinu dana kasnije je sve ok. Happy, happy, happy!!!!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •