-
Drage moje,
do sada sam stalno davila summer oko histeroskopije, ali evo da malo udavim i vas
Dakle, imala sam dogovoren termin za histeroskopiju (operativnu - uklanjanje polipa na sluznici maternice), ali se nažalost pokvario aparat i cijeli idući tjedan će biti u kvaru, a termin mi je bio 28.10.
E, sad - možda ću znati idući tjedan u dogovoru sa doktorom ima li ikakve šanse da me primi onaj tjedan iza toga, s obzirom da sam m. dobila 23.10. pa tu još ima malo manevriranja.
Naime, sad me brine što mi je sedimentacija 10 i što imam malo eritrocita, leukocita i bakterija u urinu.
EKG još nisam uradila, jer to radim kod sestre u općoj praksi, pa mogu bilo kada, a anesteziologu sam bila naručena prije ulaska u bolnicu u ponedjeljak, a kako do utorka neću znati ima li šanse za ovaj postupak onda to neću ni ići.
Sad mene zanima - kakvi su vama nalazi bili? Hoće li mi ovo u urinu biti prepreka i šta mislite da ako me ubaci onaj drugi tjedan u postupak probam ishodovati novu uputnicu za laboratorij i ponovim nalaze?
I svi drugi korisni savjeti su dobro došli. Npr. šta ste sve nosili u bolnicu, s obzirom da u ST (btw idem na Firule) nemam nikoga, a MM u Kninu i ne može jednostavno dotrčati ako mi šta zatreba...
U ponedjeljak se vraćam na posao (sad sam na GO) i željno iščekujem novi termin.
Sve ovo mi odgađa IVF i to me tako frustrira. Ova mi je godina katastrofalna!
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma