Oprosti što ti nisam odmah odgovorila, nisam baš često na forumu.
Dakle, idem kod dr. Delića...
Kada sam zvala prošli tjedan rekli su mi da je do petka u kvaru sigurno, za dalje ne znam.
Kad sam bila na dogovoru, ubacio me dr. u prvi termin koji mi je odgovarao prema slijedećem ciklusu (mora se uraditi do 15. dana ciklusa, računajući prvi dan menge kao prvi dan).
Od pretraga sam uradila krvnu grupu (mora biti na transfuziji ST), kks (kompletnu krvnu sliku i urin), naručila se kod anesteziologa isti dan kada ulazim u bolnicu (super su bili ljubazni, iako mi je trebalo nekoliko dana da ih uopće dobijem na telefon), a EKG se ovdje u Kninu radi u ambulanti kod doktora opće prakse. Za sve ovo treba ti najmanje četiri dana, osim ako si baš iz ST, pa možeš možda krvnu grupu i krvnu sliku isti dan - izvade ti na transfuziji pa nosiš i dolje u laboratorij. Računaj da prije svega moraš izgubiti i jedan dan na uputnice kod soc. ginekologa.
Doc me nije gledao na UZV kad sam bila na dogovoru, jer sam imala UZV sličice sa CIT-a stare mj. dana i to tri zaredom. Ako će te gledati, trebaš posebno uputnicu za pregled, a posebno za UZV.
Plaća se pregled, bez UZV 16 kn.
Krvnu grupu plaćaš 35 kn.
Ostalo besplatno.