Citiraj mrena prvotno napisa Vidi poruku
zdravo svima
ja sam nova na ovum forumu.naime, spremamo se najvjerovatnije na MPO u Petrovoj.
Nakon napravljenih svih traženih nalaza, utvrđen mi je endometralni polip i doktor predlaže histeroskopiju. Rečeno mi je da se javim 1dc te da će mi onda dati termin. Što očekivati od toga? da li idem odmah doma ili se ostaje u bolnici? radi li se po lokalnom ili općom anestezijom, ili nikakvom?
Ja sam podosta zbunjena jer od prvog razgovora prije malo više od 2 mjeseca do sad nisam ništa pretjerano saznala od doktora. Ono što se od mene tražilo je da reduciram tjelesnu masu i npravim kks,ogtt, hormone. MM ima teratozoospermiu.
Svi savjeti su dobrodišli te vam unaprijed zahvaljujem
Mrena, ako imas mogucnosti odi u privatnu kliniku. Ja sam isla u IVF polikliniku na histeroskopiju i stvarno sam odusevljena. Svi su me isplasili kako je to jako bolno, medjutim oni imaju najnoviji histeroskop i ne boli nista (neugodno je ali vise me boli braunila nego to). Dosla sam nataste ujutro, popila sat vremena prije Normabel 5 i tamo deset minuta prije Brufen 800 (prepisala mi moja dr opce prakse), dobila spavacicu, papuse i krevet, gledala tv dok sam cekala. Zahvat sam cijelo vrijeme gledala na ekranu i dr Maricic je komentirao sta je sta i kako izgleda, jos je jedan dr unutra i sestra i cijelo vrijeme pricamo i gledamo u ekran u boji, uzeli uzorke, napravili scrathing endometrija... Kad je gotovo odvezli me nazad u sobu i jos sam malo odlezala. Bolovi minimalni, krvarenje minimalno (doduse nista nisam trebala odstraniti). Sve u svemu za dva-tri sata sam isla kuci. Nalaz mi je stigao meilom te kad sam dosla na kontrolu i u originalu sa slikama. Sve skupa kosta 3000kn ali stvarno vrijedi, bez stresa, lezanja u bolnici, anestezije, ciscenja, bolova...