Citiraj Libra prvotno napisa Vidi poruku
Ja sam bila kod dr. Maričića i iz osobnog iskustva ga toplo preporucam. Histeroskopija se moze raditi na pocetku cuklusa odmah iza m ili pred kraj tamo iza 21 dc.
To ces dogovoriti sve s dr.
Ja sam radila 22 dc. Dosla sam pol sata prije termina, popila ibuprofen i normabel, presvuces se i cekas. Sestra dodje po tebe, jos odes isprazniti mjehur i slijedi postupak.
Traje svega 15 -ak min i apsolutno nista ne boli.
Sve pratis s dr na monitoru i naravno sestra je s vama u sali. Nakon zahvata sam ostala jos 2 sata kod njih lezati.
Najnormalnije sam ostatak tog dana funkcionirala.
Nisam niti malo krvarila. M dosla kako je i trebala 5 dana kasnije. Ako te jos nesto zanima pitaj. Sretno
Pozdrav cure,
I ja se pridružujem teamu Maričić. Oduševljena sam i doktorom i sestrama i klinikom. Jako je dobra atmosfera, svi su preljubazni i dragi. Dr. je jako brižan, prvo porazgovarate o zahvatu i sve objasni. Zahvat možete gledati na ekranu i tu isto objašnjava što radi. Meni je uklanjanje polipa trajalo ako 5 minuta, stvarno je spretan. Uzela sam ibuprofen 600, normabel nije obavezan pa to nisam. Ništa ne boli, osjetite lagani pritisak kod uvođenja tih sondica, manje neugodno nego menstrualni grčevi. Polip nema živčane završetke, tako da se rezanje uopće ne osjeti. Nakon zahvata sam ostala ležati 20-ak minuta, krvarenje ništa, nikakve komplikacije.
Uglavnom, žao mi je da polip nisam odmah izvadila, nego išla probavati prirodnim putem i bezveze izgubila vrijeme.
Btw, trenutno trebate imati negativni test na covid.